Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

SATJAM Zákaznické informace podzim 2023

17. 9. 2023

Přinášíme vám přehled aktuálních informací, slevových akcí a novinek ze společnosti SATJAM.
Společnost SATJAM vyhlašuje stop inflaci a snižuje ceny u vybraných krytin. Stávající akční nabídka byla prodloužena do 31. října 2023. Zákazníci stále mají možnost nakoupit velkoformátové krytiny se slevou až 24 % z ceníkových cen. Akční ceny maloformátové krytiny Taurus(r) Modul a zaváděcí ceny velkoformátové krytiny Taurus(r) Maxx stále platí. Kompletní akční nabídku je možné nalézt na webových stránkách společnosti SATJAM zde.

Mimo tradiční sezónní akci, která pro letošní letošní rok nese podtitul "Stop inflaci" zařadil Satjam také další dvě speciální akce: Švédský podzim Satjam a Akční nabídka pro průmysl. Více o těchto akcích se dozvíte níže.

Logo SATJAM
Připomínáme akci "Žlaby KWADRA zdarma ke krytině Rapid". Při odběru 100 a více m2 krytiny SATJAM Rapid nebo Rapid DeLuxe (všechny typy provedení v oceli i hliníku) v antracitové barvě RAL 7016 společně s kompletním okapovým systémem SATJAM Niagara Kwadra od nás dostanete 4 ks 4metrových žlabů zcela zdarma! Platnost akce je stanovena do 31. 10. 2023.

Satjam akce podzim 2023



Rubriky článků