Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Další doložení výborných vlastností krytin SATJAM

16. 6. 2023

Společnost SATJAM, s.r.o., staví na kvalitě, kterou oslovuje zákazníky. Nejde přitom o kvalitu pouze deklarovanou, ale potvrzují ji mnohé certifikáty a ocenění.
Dne 1. června 2023 k nim přibyl další, a to Certifikát integrované reference, udělený Rating Nadací pro rozvoj architektury a stavitelství (RABF). V kategorii Výrobci a dodavatelé stavebních výrobků, technologií a služeb získala společnost SATJAM od ratingové agentury hodnocení „EXCELENTNÍ KVALITA“.

Certifikát RABF je bodovým vyjádřením kvality účastníků, kterých v posuzovaném období 2018 až 2022 bylo celkem 97. Certifikace vychází z mnohaletého sledování a z databází hodnocení, získaných ze soutěží a přehlídek, využívajících nezávislé poroty a hodnotitelské postupy. V případě kategorie Výrobci a dodavatelé se konkrétně jedná o akce Známka kvality: Výrobek-technologie pro stavebnictví a architekturu Grand Prix For Arch, Grand Prix Mobitex, Zlaté medaile SVB, Nejlepší výrobce stavebnin a Známka Ověřeno pro stavbu. Díky nestrannosti hodnocení je udělený certifikát objektivizovanou referencí firmy SATJAM do výběrových řízení.

Satjam - certifikát excelentní kvalita


Rubriky článků