Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Proběhly třetí mistrovské zkoušky Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR

21. 4. 2023

Před rokem se jako úplná novinka ve stavebnictví objevily Cechovní Mistrovské zkoušky izolatérů, které prověřují schopnosti a znalosti izolaterů. 23. března 2023 se izolatéři již potřetí opět sešli na Mlýně Davídkov, aby zde další pracovníci mohli Cechovní Mistrovské zkoušky složit.
Po loni proběhlých Cechovních Mistrovských zkouškách izolatérů už investoři a trh tuto aktivitu zaznamenali a začínají ji využívat. Certifikace od Cechu KPT je pro investory prověřenou známkou kvality, kterou mají izolatéři šanci získat právě na Mistrovských zkouškách.

Cechovní Mistrovské zkoušky izolatérů byly už tradičně rozděleny do 2 kategorií, a to na asfaltové a fóliové izolace, protože každá technologie má jiné nároky. Záleželo tak na firmě, zda svého pracovníka přihlásila na obě technologie, či jenom na jednu z nich.

Na prvním letošním termínu zkoušek se sešlo třináct účastníků z deseti firem, pro které bylo na Mlýně Davídkov připraveno příjemné zázemí s tradičními modely a vším potřebným. 

Další zájemci o složení Cechovních Mistrovských zkoušek izolatérů mohou kontaktovat organizačního garanta akce, kterým je Ing. Bc. Jan Hrubý (jan.hruby@axter.info, +420 775 975 932).

Logo cechu KPT


Rubriky článků