Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Ruukki zahájí výrobu okapových systémů v Polsku

10. 6. 2022

Ruukki Construction pokračuje ve své růstové strategii a investuje přibližně čtyři miliony EUR do nové výrobní linky na okapové systémy ve svém závodě Zyrardów v Polsku. Investice má za cíl rozšířit a zefektivnit výrobu okapových systémů a díky vysoké automatizaci i dále zlepšit bezpečnost práce. Zahájení výroby je plánováno na konec roku 2022.
Cílem společnosti Ruukki je dodávat svým zákazníkům kompletní balíčky pro střechy, které kromě střešní krytiny zahrnují všechny prvky potřebné pro správnou funkci střechy, jako jsou okapové systémy, střešní bezpečnostní prvky, lemování a další specializované příslušenství.

Nové okapové systémy, které se budou vyrábět v závodě Zyrardów, jsou ideální pro nové i rekonstruované budovy. Tento krok přispěje ke zkvalitnění výroby a zrychlení dodáve zákazníkům, zejména v Polsku, České republice a na Slovensku. Kromě toho to v budoucnu umožní pružnější adaptaci produktů potřebám zákazníků.

 
„Investicemi do výroby okapových systémů budeme schopni naše produkty lépe přizpůsobit potřebám zákazníků, ale také zlepšit dostupnost a konkurenceschopnost našich produktů. Kromě zvýšení produktivity vysoce automatizovaná linka dále zlepší bezpečnost práce tím, že výrazně omezí manuální pracovní kroky,“ říká Grzegorz Pucek, obchodní ředitel pro střešní krytiny pro střední a východní Evropu.

Závod Ruukki v polském městě Zyrardów poskytuje ocelové střešní produkty a služby pro zákazníky ve střední a východní Evropě. Nachází se 50 km jihozápadně od Varšavy a zaměstnává kolem jednoho sta lidí.

Zdroj článku: Ruukki


Rubriky článků