Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Změna termínu konání veletrhu Střechy Praha

15. 12. 2021

Vzhledem k aktuální pandemické situaci a s cílem připravit co nejlepší podmínky pro bezproblémový průběh souboru veletrhů se vedení společnosti Střechy Praha rozhodlo posunout termín konání souboru veletrhů Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha na 3. – 5. 3. 2022.
"Chceme Vás ujistit, že uděláme vše pro eliminaci negativních faktorů, které by mohly v původním termínu nastat. Věříme, že v březnovém termínu proběhne plnohodnotný veletrh v odpovídající kvalitě s velkým zájmem návštěvníků.

O konání souboru veletrhů Střechy Praha mají vystavovatelé trvalý zájem. Naší snahou je v co největší míře umožnit tradiční setkání výrobců, dodavatelů, projektantů, zástupců realizačních firem, státní a obecní správy, studentů a široké veřejnosti. A zachovat současně společenský aspekt události, kterou vystavovatelé a návštěvníci využívají pro obchodní i přátelská setkání se svými dlouholetými obchodními partnery.

Do nového termínu se přesouvají i souběžné akce For Pasiv, For Wood a For Therm, takže se nic nemění na tomto souběhu, který byl vždy špičkovým veletržním projektem s výbornou účastí odborné i široké veřejnosti.

Prosím přijměte naše rozhodnutí o posunu akce do březnových dní s pochopením, za které předem velmi děkujeme."

Vedení společnosti Střechy Praha


Rubriky článků