Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Webinář: Fóliové systémy DELTA v konstrukcích střech

17. 9. 2021

Kdy? Kde?
24.9.2021
10:00 - 11:00
živý přenos
registrace ZDE
Pojistné hydroizolace a parozábrany, neboli fólie pod střešní krytinou a obkladem interiéru se posouvají technikou výroby i technikou zpracování stále vpřed.

Detailů je na každé střeše, v závislosti na její tvarové složitosti, více než dost. Komfort bydlení s maximální úsporou energie je obecně stále důležitějším požadavkem. Pro splnění všech standardů a legislativních nároků je potřeba změnit mnohdy zaběhlé postupy, a to jak v navrhování, tak i zpracování fóliových vrstev a zvážit veškeré důsledky, které jejich nesprávným navržením nebo zpracováním mohou vzniknout.

Kdo chce realizovat střechu pouze s filosofií maximální úspory za dílo, nemá jednoduše v tomto technicky náročném světě šanci uspět.

Proto je naší snahou podělit se o funkčně zpracované detaily, které se na první pohled mohou zdát neřešitelné, nebo zbytečné.

Cílem je podpořit šikmou střechu jako funkční celek a přiblížit praxí ověřené detailní postupy všem těm, kteří se šikmou střechou pracují i těm, kteří ji vnímají pouze uživatelsky.


Rubriky článků