Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Vítězné realizace soutěže TONDACH Pálená střecha 2020

19. 7. 2021

Do 16. ročníku soutěže TONDACH Pálená střecha 2020 bez ohledu na Covid-19 dorazil tradičně vysoký počet přihlášek - více než stovka firem poslala 166 svých realizací. Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo 30. 6. 2021 ve Valči jako on-line party, při kterém si alespoň vítězové svých kategorií převzali ceny osobně. Programem provázela moderátorka Iva Pazderková.
Generální ředitel společnosti Wienerberger, spol. s r.o., Ing. Kamil Jeřábek v úvodu ocenil práci realizačních firem i jejich zájem o účast v soutěži. Vyjádřil také potěšení, že je možno se v komplikované době s pokrývači setkat alespoň tímto způsobem a na zdar celé akce si společně se všemi přiťuknul „pravou pálenou" slivovicí, která byla každému účastníkovi on-line party předem doručena.

tondach logo


Vítěze vybírala desetičlenná porota, složená z odborníků z různých oblastí oboru střech. Vedle specialisty prof. Ing. Miloslava Novotného, PhD. (VUT Brno), předsedy poroty, se v ní sešli i zástupci Cechu klempířů, pokrývačů a tesařů ČR, akademiků ze stavebních fakult a také soudní znalci. Nechyběli ani zástupci pořádajícího TONDACHU, kteří ocenili, že realizace byly i přes covidové potíže na srovnatelné úrovni jako v předchozím ročníku. Ing. Vít Jirkovský, ředitel rozvoje služeb Wienerberger, dodává: „Co mně osobně potěšilo, že mnohé střechy byly tzv. vyšperkované naším příslušenstvím. Díky používání originálních doplňků jsou pak střechy nejen 100% funkční, ale i designově vkusné.“

Seznam vítězů naleznete na webu Wienerberger ZDE.

 

Vybrané obrázky vítězů.

Střecha tondach soutěž

 

Tondach soutěž - obrázek

 

Soutěž tondach - obrázek

 



Rubriky článků