Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

SG Fórum 2021: Udržitelné stavebnictví se stává realitou - Jsou na to ale peníze?

11. 5. 2021

Kdy? Kde?
18.5.2021
od 10:00 do 12:00
živý přenos
registrace ZDE
Udržitelné stavebnictví jako cesta k lepší budoucnosti. Právě budovy můžou za bezmála 40 procent celosvětových emisí CO2. Jak to změnit? Budeme se ptát na dalším Saint-Gobain on-line fóru s názvem: Udržitelnost ve stavebnictví – fikce nebo realita?/Budou na to peníze?

Udržitelnost je hlavním tématem celé Evropské Unie a právě stavebnictví je jedním z klíčových oborů, na které se soustředí. Významným hostem pořadu bude Pierre-André de Chalendar, generální ředitel skupiny Saint-Gobain, která po celém světě zaměstnává na 180 tisíc lidí.

Na jeho globální zkušenosti naváže a český pohled přidá místopředseda vlády pro ekonomiku, ministr průmyslu a obchodu a ministr dopravy Karel Havlíček spolu s generálním ředitelem Saint-Gobain pro Česko a Východní Evropu Tomášem Rosákem. A zajímavý určitě bude i pohled světoznámé architekty Evy Jiřičné, se kterou se spojíme do Londýna.

Konkrétní možnosti v Česku doplní Petr Valdman, ředitel Státního fondu životního prostředí, Hana Pejpalová, šéfka Státního fondu podpory investic a praktický dopad nám názorně vysvětlí Miloš Hutník za výrobce stavebních materiálů Weber a Luboš Nobilis, environmentální konzultant firmy ECO trend.

Celým pořadem provází moderátorka Michala Hergetová.





Rubriky článků