Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Nový odstín tašky Tegalit STAR

5. 5. 2021

BRAMAC zařadil do nabídky odstínů betonové tašky Tegalit STAR nově také barevný odstín GRAFIT MAT.
Atraktivní matný odstín koresponduje s minimalismem a dokonale podtrhuje geometrické křivky tašky Tegalit STAR. Více informací najdete na stránkách BRAMAC a na obrázku níže.


Betonová taška Tegalit STAR se v posledních letech u zákazníků těší čím dál větší oblibě, a to díky rovnému profilu a čistým liniím, které korespondují s minimalismem současné architektury. Aktuálně je nabízena v šesti barevných odstínech, včetně metalické barvy granit metalic nebo nevšedního odstínu zinkově šedé. Novinka grafit mat podtrhuje geometrické křivky Tegalitu, zároveň umocňuje sametový povrch tašky, který je výsledkem špičkového provedení s technologií STAR.

 

Atraktivní vzhled doplňuje hi-tech technologie

Zatímco povrch standardních betonových tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašek s touto inovativní technologií je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký povrch.  Vrstva mikrobetonnu je přetažena i přes celou plochu předního řezu tašky.  Toto vše zvyšuje ochranou schopnost a odolnost krytiny před extrémními vlivy počasí a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti.    Speciální, do povrchu integrované pigmenty odráží část infračerveného záření a snižují tak  teplotu na spodní straně tašek až o deset stupňů. Společně s vysoce reflexní fólií a nadkrokevní izolací BramacTherm tvoří unikátní skladbu střešního pláště s názvem Bramac COOL, která udržuje v podkroví příjemné klima v každé roční době .

 

Model střešní tašky Tegalit STAR disponuje komplexním a propra­covaným systémem originálních střešních doplňků a příslušenství. Všechny systémové komponen­ty do sebe funkčně i vzhledově zapadají a dohromady vytváře­jí Inteligentní střešní systém BMI BRAMAC. Systém doplňují nadkro­kevní izolace BramacTherm, oka­pový systém StabiCor a samozřej­mě kompletní servis, poradenství a záruky. BRAMAC nabízí 30letou záruku na kvalitu všech nabízených typů krytin. Dle vybraného příslu­šenství pak mohou zákazníci získat i 10letou nebo 15letou záruku na funkčnost střešního systému.



Zdroj: BRAMAC



Rubriky článků