Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Konference DELTA FÓRUM 2021 Online

13. 4. 2021

 

"Příznivci značky DELTA®, chceme se vám opět připomenout, a proto vás zveme na DELTA® FORUM online 2021. Proletíme celým světem folií DELTA®, představíme novinky, a podělíme se o zajímavosti a zkušenosti z praxe.

Registrujte se už teď!
Vysílání online konference proběhne 20.4. 2021 od 10:00.

Na co se těšit?
Pozvání Karla Bulína a Milana Skokana ze společnosti Dörken přijali vzácní hosté:

Eva Hellerová, expertka a soudní znalkyně, nám poví, jak legislativa ovlivňuje naše profesní životy i zhotovované střechy a na co si dát pozor.
Miroslav Kaliba, na slovo vzatý odborník na navrhování, projektování a koordinaci staveb se s námi podělí o své dlouholeté praktické zkušenosti z realizací všeho druhu.

Ukážeme si inspirativní příklady, kde hrála DELTA® hlavní roli:

Fólie DELTA jsou spolehlivou ochranou staveb od věhlasných světových architektů, které šplhají vysoko k nebi. Stejně dobře ale ochrání i nenápadnou dřevostavbu. A dokonale se hodí i v případě rekonstrukce historické budovy – jak nám ukáže zkušený střechař, Tomáš Florek.

S Milanem prolétneme celým systémem DELTA®. Fólie MAXX, FOXX, ALPINA, THERM, spolehlivě ochrání šikmé střechy v jakémkoliv sklonu a typu střešní krytiny. Nadkrokevní zateplovací systém DELTA®-POLAR už jen doplňuje celý technicky unikátní přístup k šikmým střechám.

Karel nám vysvětlí vlastní filozofii DÖRKEN – proč jsou výrobky DELTA® výjimečné na pohled i na dotek... Posláním DÖRKENU je nejen funkčnost, ale i radost ze spokojeného bydlení, a to při splnění všech technických i energetických nároků dnešní doby.

Zkrátka, DELTA® znamená funkční jednoduchost provedení střešní plochy i všech specifických detailů.

DÖRKEN chrání hodnoty. Šetří energii. Zvyšuje komfort."

Zhlédněte videopozvánku na koferenci:



Rubriky článků