Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

SATJAM zákaznické informace - Webinář a nový katalog příslušenství

12. 2. 2021

Přinášíme Vám přehled novinek a aktuálních informací ze společnosti SATJAM.
 

Webinář

 
Připomínáme Vám, že 5. února od 10 hodin proběhl webinář SATJAM.

 
Na webináři došlo k představení nové krytiny SATJAM Flat Plus, dozvědět jste se mohli informace týkající se správné montáže krytiny SATJAM Rapid, obchodní informace pro sezónu 2021 a mnoho dalšího.
 

 

Nový katalog příslušenství


Dále představujeme nový katalog SATJAM Příslušenství, který Vám usnadní orientaci v široké nabídce doplňků a příslušenství SATJAM.
 
 
 
 
Katalog obsahuje také tyto novinky v sortimentu:

Tlumící pás Rapid – jde o polypropylenový pás opatřený lepící vrstvou, který se aplikuje na rubovou stranu krytiny SATJAM Rapid kladené na latě. Tento pás eliminuje hlučné projevy krytiny při větru.

Ohýbací nástroj Rapid je jednoduchá pomůcka, která Vám umožní snadno provádět ohyby zástřihů na této krytině. Je vyroben z nerezového plechu.

Pro krytinu SATJAM Flat a Šindel byla připravena nová závětrná lišta horní. Má mírně pozměněné rozměry tak, aby byla použitelná v kombinaci s držákem hřebenáče, který usnadňuje odvětrání střešního pláště.

Dilatační spojka pro hliníkový okapový systém Alurain je určená pro provádění spojů žlabů. Tento prvek umožňuje systémové řešení dilatace jednotlivých dílů žlabů.

Katalog je dostupný na našich webových stránkách zde.


Rubriky článků