Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Satjam - webinář

15. 1. 2021

Vzhledem k současné epidemiologické situaci se rozhodla společnost Satjam odvysílat online webinář, který proběhne 5. února 2021. V něm se dozvíte nejžhavější novinky od společnosti Satjam.

 

Kdy? Kde?
5. 2. 2021
10:00 hodin
Youtube webinář

 

 

 

Témata budou:


1) Novinka v sortimentu – střešní krytina SATJAM Flat
2) Satjam Rapid – nejčastější chyby při montáži a jak se jim vyhnout. Dilatace krytiny, eliminace hlučnosti, správný podklad pod krytinu atd.
3) Komponenty pro pochůznost střech – lávky, žebříky, stupně
4) Nový web, nový katalog, orientace v rozdělení produkčních materiálů
5) Obchodní informace a služby zákazníkům
6) Skladování plechů a rizika spojená se špatným skladováním. Bude představena nová moderní plochá maloformátová střešní krytina včetně základních montážních pravidel. U krytiny SATJAM Rapid budou popsány nejčastější chyby při realizaci a vysvětleny postupy jak se těmto chybám vyhnout. Správně navržené a namontované prvky pro pochůznost střech jsou základem bezpečného pohybu po střechách v rámci údržby, revizí a kontrol. Proto bude připomenut sortiment a systém montáže těchto prvků. V rámci obchodních informací bude představen nově spuštěná web, nové katalogy a aplikace, které zjednodušují práci s našimi výrobky. Budou také vysvětleny některé pojmy a popsány služby poskytované našim zákazníkům. Podmínkou dobré funkčnosti a dlouhé životnosti je i správný postup při skladování našich výrobků, proto budou vysvětlena i základní pravidla skladování a rizika spojena s jejich nedodržením.



Rubriky článků