Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Nabídka školení VELUX pro rok 2021

14. 1. 2021

V tomto článku najdete celou nabídku technických a základních školení, které bude v nejbližší době VELUX pořádat.

Základní školení pro montážní firmy

Online kurz pro všechny, kdo začínají s montáží střešních oken. Přehled kompletního sortimentu VELUX a základních postupů montáže střešních oken, světlíků a světlovodů.
 
Dozvíte se, jak správně zvolit lemování ke střešnímu oknu a krytině. Zjistíte rozdíly mezi standardní a zapuštěnou montáží.

Detailně se seznámíte se všemi montážními doplňky a naučíte se spoustu věcí, které se vám na střeše určitě budou hodit.

V praktické části na videích podrobně rozebereme nejčastější varianty montáže střešních oken. Zdůrazníme, na co si dát pozor, a ukážeme vám i základy montáže venkovních rolet a světlovodů VELUX.

Přihlášení do kurzu bude možné od 21. ledna 2021.

Více informací o tomto kurzu naleznete na webových stránkách VELUX zde.


Výměny střešních oken

Online kurz pro všechny, kdo se chtějí zdokonalit v montáží střešních oken a získat komplexní informace o výrobcích VELUX. Pokud se zaměřujete na rekonstrukce interiérů, nenechte si ujít!

Získáte přehled o sortimentu VELUX od roku 1990. Zjistíte, čím se odlišují různé produktové řady a jak jsou kompatibilní jednotlivé generace střešních oken. Poradíme vám, jak posoudit vhodnost výměny v dané střešní konstrukci. Dozvíte se, jak postupovat při výměně oken od jiných výrobců.

Názorná videa vám detailně ukáží, jak na to. Seznámíte se se třemi způsoby montáže střešních oken. Naučíte se, jak vyměnit stará střešní okna za nová při použití různých postupů a montážních produktů.

Přihlášení do kurzu bude možné od 21. ledna 2021.


Montáž světlovodů VELUX

Online kurz pro všechny, kdo chtějí vedle střešních oken montovat i další výrobky k prosvětlení interiéru. Zájem o světlovody stále roste – ujasněte si správné postupy při jejich montáži!

Seznámíte se s funkcí světlovodu a jeho přínosem pro zákazníka. Získáte přehled o nabídce světlovodů VELUX a poznáte rozdíly mezi jednotlivými typy. Zjistíte, kdy použít který světlovod a jaké další prvky je možné k němu zvolit.

Naučíte se montovat různé typy světlovodů VELUX. Názorná videa ukáží, jak se vyhnout chybám a správně připojit světlovod na každou část střešní konstrukce. Získáte jistotu při napojení difuzéru na různé typy podhledů.

Přihlášení do kurzu bude možné od 21. ledna 2021.


Montáž elektrických výrobků VELUX

Online kurz pro všechny, kdo se chtějí zdokonalit v montáži střešních oken a doplňků. Rozšiřte své znalosti v trendové oblasti automatizace domácnosti. Buďte moderní a naučte se něco navíc, co vám zajistí konkurenční výhodu!

Seznámíte se s novými trendy v bydlení a s principy chytré domácnosti. Zorientujete se v nabídce dálkově ovládaných výrobků VELUX. Dozvíte se, jak funguje inteligentní hlídač zdravého vnitřního prostředí VELUX ACTIVE with NETATMO.

V praktické části uvidíte, jak snadno lze z manuálně otvíraných střešních oken udělat okna s dálkovým ovládáním. Na videích podrobně rozebereme postup dodatečné motorizace okna i vnitřní rolety. Naučíte se, jak okno doplnit o motor se solárním pohonem, který nepotřebuje připojení do elektrické sítě.

Přihlášení do kurzu bude možné od 21. ledna 2021.


Více informací o kurzech naleznete na webových stránkách VELUX zde.

Rubriky článků