Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Solara zavádí na trh nový pojem - střešní dveře!

2. 7. 2020

STŘEŠNÍ DVEŘE Solara znamenají plně komfortní cestu po schodišti s příjemným sklonem, v šíři průchodu 800mm či více a s dostatkem místa nad hlavou. Solara OPEN je střešní výstup s nižší podchozí výškou a užším průchodem. KLASIK Dva VÝLEZ je pro servis a údržbu střech.

Posuvné střešní dveře

Posuvné střešní dveře Solara znamenají komfortní cestu na střešní terasu po schodišti s příjemným sklonem, v šíři čistého průchodu 800mm či více a s dostatkem místa nad hlavou. Jsou certifikované také v německém institutu IFT Rosenheim. Vyrábíme je ve výhodné rozměrové řadě i plně zakázkově. Prosklené dveře se odsouvají nad fixní části, nebo nad krytinu / terasu. Celková pevnost konstrukce okna, nerezové prvky posuvu, celopřesahová vlepená skla a kvalita německého kování Siegenia HS Portal ukazují skvělou kvalitu výrobku.

Posuvné střešní dveře
Posuvné střešní dveře
 

Výklopné střešní dveře

Výklopné střešní dveře Solara znamenají komfortní cestu na střešní terasu po schodišti s příjemným sklonem, v šíři čistého průchodu 800mm a s dostatkem místa nad hlavou. Vyrábíme je ve výhodné rozměrové řadě i plně zakázkově. Jsou již v základní ceně osazeny plně integrovanými neviditelnými elektrootvírači. Příplatkovou kompletní sestavu elektroovládání je možné napojit na domácí inteligenci.

Tepelně izolační vlastnosti jsou vynikající s celkovým tepelným prostupem Uw 0,96 - 0,98 W/m2K. Doporučujeme trojité zasklení v kombinaci s tepelně odrazivou neviditelnou vrstvou pro komfort v zimní i letní sezóně.

Výklopné střešní dveře
Výklopné střešní dveře

 

Solara OPEN

Solara OPEN je cenově dostupný střešní výstup, určený pro střechy v úhlu 40 - 60° šikmé až k podlaze. Skládá se z výklopně-kyvného střešního okna a do strany otevíravé spodní části. Je to typový výrobek bez možností zakázkových úprav rozměru a konstrukce. Výběr barevného provedení, kliky a oplechování je možný.

Solara OPEN
Solara OPEN

 

Zdroj: www.solara.cz



Rubriky článků