Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Systémové bezpečnostní prvky pro krytiny SATJAM

27. 6. 2020

Oblíbili jste si práci s plechovými krytinami SATJAM? Od teď máte k radosti o důvod víc, montáž doplňkových prvků na střechu je totiž výrazně jednodušší díky prvkům SATJAM Protect Premium.
Sněhové zábrany, bezpečnostní prvky či soláry snadno upevníte pomocí systémových držáků, a to přímo do plechu! Bez nutnosti dalšího napojení na podkladní konstrukce. Při takto sofistikovaném řešení je samozřejmě nutné dodržet všechny pokyny výrobce, ale není třeba se jich obávat. SATJAM pro vás připravil rádce s přehlednými piktogramy, které vás instalací prvků Protect Premium bezpečně provedou.

Katalog prvků SATJAM Protect Premium vám současně pomůže se zorientovat v sortimentu systémových držáků pro konkrétní instalace a typy krytin, napoví jaký spojovací materiál budete potřebovat a které nářadí byste neměli zapomenout doma. S tímto návodem si pro svou střechu snadno vyberete správné řešení. Odpovídající držák vám pak nejen zjednoduší a zrychlí práci, ale také poskytne neocenitelnou jistotu řádně zabezpečené střešní konstrukce.

Srozumitelný a jednoduše zpracovaný katalog prvků SATJAM Protect Premium pro všechny typy krytin můžete mít vždy po ruce. Stačí, pokud si jej do svého chytrého mobilu stáhnete pomocí QR kódu dole na stránce.

Montážní návod: SATJAM Protect Premium - sněhové zábrany

 

Montáž držáků pro profilované střešní krytiny SATJAM Roof, Grande, Trend, Arad, Taurus, Reno a pro trapézové plechy vyrobené z ocelového plechu min. tl. 0,5 mm.



Montáž držáků pro profilované střešní krytiny SATJAM Roof, Grande, Trend, Taurus, Reno a pro trapézové plechy vyrobené z hliníkové plechu min. tl. 0,6 mm.





Montážní návod: SATJAM Protect Premium - střešní žebřík

Montáž žebříku do držáků




Montážní návod: SATJAM Solar



QR kód pro stažení katalogu produktů SATJAM Protect Premium



Rubriky článků