Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Bramac vás zve na Střechy Praha 2020

1. 2. 2020

BRAMAC, přední český výrobce a dodavatel střešních krytin a doplňků, se již tradičně zúčastní veletrhu Střechy Praha 2020, který proběhne ve dnech 6. - 8. února na výstavišti v Letňanech. Na stánku o rozloze 228 m2 bude vystavovat společně s firmou ICOPAL VEDAG, která je stejně jako BRAMAC součástí nadnárodní skupiny BMI Group.


Bramac vás zve na Střechy Praha 2020
BMI Group je evropským lídrem ve výrobě střešních systémů, střešního příslušenství a hydroizolací. Díky společné prezentaci obou firem najdou návštěvníci veletrhu na jednom místě řešení pro každý typ střechy, ať už šikmé nebo ploché. Zákazníci mohou těžit ze spolupráce silných značek, komplexního prodeje, služeb a servisu.

Bramac veletržním hostům představí komplexní portfolio výrobků, které zahrnuje kromě betonových a keramických (pálených) tašek i plechovou krytinu a širokou nabídku střešních doplňků. Tým obchodních zástupců a techniků poradí s výběrem krytiny a doporučí vhodné příslušenství.

Na veletrhu se návštěvníkům představí i letošní novinka – nová produktová řada plechové střešní krytiny BMI Aerodek. Jejím uvedením na trh koncern BMI Group zúročil dlouholeté zkušenosti s výrobou špičkových plechových krytin a střešních doplňků.

Expozice Bramacu se zaměřuje především na prezentaci špičkové technologie Bramac STAR, která představuje nejnovější trend ve výrobě střešních krytin. Povrch betonových tašek s technologií STAR tvoří vrstva probarveného mikrobetonu, která zvyšuje ochrannou schopnost a odolnost krytiny. Speciální, do povrchu integrované pigmenty odráží část infračerveného záření a tím omezují přehřívání střechy a podkroví. Pro návštěvníky veletrhu je připravena názorná ukázka s měřením povrchové teploty u běžné tašky a betonové tašky STAR, která má teplotní rozdíl jasně demonstrovat. Návštěvníci si také mohou prohlédnout barevnou škálu, ve které se tašky s touto technologií vyrábí včetně atraktivních metalických odstínů.

Dalším velkým lákadlem expozice Bramac bude unikátní model střešní tašky s názvem Classic AERLOX ULTRA, který se vyznačuje o 30% nižší hmotností než běžná betonová taška. Tento model si i přes nižší hmotnost zachovává všechny důležité přednosti betonových tašek, jako jsou především tvarová stálost a pevnost. Model Classic AERLOX ULTRA se bude ucházet o prestižní ocenění v soutěži Zlatá taška 2020.

Veletrh Střechy Praha budou jako tradičně hostit prostory PVA Expo Letňany ve dnech 6. - 8. února. Expozici BRAMACU naleznou návštěvníci v hale č. 3 na stánku č. 316. Jste srdečně zváni!


Zdroj: bramac.cz


Rubriky článků