Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
K Zelenči 2883/14
193 00 Praha 9 - Horní Počernice

Web: cz.prefa.com
Email: office.cz@prefa.com

Nová střecha či fasáda - nyní snáz než dřív

14. 2. 2020

Každý stavebník musí dříve nebo později řešit otázku zastřešení svého nového či rekonstruovaného objektu. Jelikož tento úkon bývá při individuálním řešení zpravidla během na dlouhou trať, snaží se společnost PREFA Aluminiumprodukte tento úkon maximálně zjednodušit. Přichází proto s novou webovou aplikací, která umožňuje zprostředkovat poptávku investora s klempíři a pokrývači v daném regionu formou „burzy“.

Snadná aplikace Prefa

Na každou poptávku po stavbě nebo rekonstrukci střechy, kterou stavebníci do aplikace nahrají, zareagují pouze řemeslníci, z daného regionu a kteří mají volné kapacity. Klempíři se tak nemusí primárně starat o získávání nových zakázek, mít těžkou hlavu ze vzdálené zakázky, ale věnují se naplno své práci ve svém regionu.

Do procesu kalkulace zakázky jsou vybráni pouze tři pokrývači nebo klempíři, kteří zareagují nejrychleji. Tito tři řemeslníci vypracují cenovou nabídku nejenom na materiál, ale i na práci. Stavebník tak v podstatě ihned získá základní představu o celkových nákladech a časovém harmonogramu výstavby své nové střechy. Následně si stavebník vybere toho klempíře, který mu bude vyhovovat nejlépe, ať už z důvodu výhodnější nabídky, rychlejší realizace nebo zajímavějších referencí.

Zprostředkování poptávky investora s klempíři a pokrývači

Kvalita provedené práce je jednou z dalších priorit aplikace, tzv. PREFA portálu. "Všichni řemeslníci, kteří jsou součástí tzv. PREFA portálu, jsou naší společností proškolené firmy, které navíc mají s hliníkovými produkty zkušenosti," upřesňuje Miroslav Oudes, hlavní technik PREFA Aluminiumprodukte.

PREFA portál je k dispozici na webových stránkách a zajišťuje relevantní, rychlé a spolehlivé spojení mezi klempířem a stavebníkem v daném regionu. Funguje i v sousedním Rakousku a Německu. V Česku je doposud registrováno přes 80 proškolených řemeslníků.

Nová webová aplikace Prefa

Naplánovat střechu nebylo nikdy jednodušší. Stačí vyplnit poptávku na tzv. PREFA portálu.

Po ověření poptávky, podstoupí zákaznický servis PREFA novou zakázku řemeslníkům.

Tři nejrychlejší vypracují cenové nabídky, ze kterých si stavebník vybere tu nejvýhodnější.


Zdroj: cz.prefa.com


Rubriky článků