Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

KM BETA představuje novou povrchovou úpravu PRIMA

20. 11. 2019

Střecha je nedílnou součástí domu. Někdy se o ní hovoří také jako o páté stěně domu, která ovlivňuje jeho celkový vzhled. Zároveň má ovšem zásadní vliv na jeho funkčnost, neboť patří mezi nejvíce namáhané části domu.

Pokud se chystáte na pokládku nové střechy, nebo na její výměnu, můžete využít kvalitní krytinu od tradičního českého výrobce betonových střešních tašek KM BETA, a.s. Nyní ještě navíc s novou povrchovou úpravou.


Pro tento rok si KM BETA pro své zákazníky připravila novinku.

Je to nová povrchová úprava střešních tašek, kterou najdete pod názvem PRIMA. „Tato úprava představuje další posun a rozšíření nabídky povrchových úprav betonových tašek. Novou povrchovou úpravu lze aplikovat na každý model krytiny, kterou vyrábíme, což jsou modely KMB BETA, KMB HODONKA a také rovná taška KMB ROTA“, řekl obchodní ředitel společnosti Ing. Marek Žídek.

Povrchová úprava PRIMA od KM BETA
Povrchová úprava PRIMA je třívrstvá. Na čerstvý beton se nejdříve nanáší probarvená tenká vrstva polymercementové hmoty s mikrovýplní. Tato vrstva zaplní mikropóry betonu, pomocí hydratace se pevně spojí s podkladem a zároveň vytvoří hladký povrch. Následně se aplikují dvě vrstvy speciální akrylátové barvy.


Čistá střecha

Pokud si zvolíte tašku s novou povrchovou úpravou PRIMA, budete mít na střeše krytinu prvotřídní kvality. Právě nový povrch si díky kvalitnímu zpracování hravě poradí s různými povětrnostními vlivy – ať už se jedná o UV záření, prudký vítr, nebo mráz a zatížení sněhovou pokrývkou v zimě.

Nová povrchová úprava navíc zvyšuje odolnost proti biologickým procesům, což znamená, že se na vaší střeše nebude tak snadno usazovat mech, neboť právě struktura nového povrchu tomu pomáhá zabraňovat, včetně usazování dalších různých nečistot.

Povrchová úprava PRIMA má i vyšší ochranu barevné stálosti. vaše střecha tak po čase bude vypadat stále jako nově položená. Důležitým aspektem je rovněž hladký lesklý povrch tašek, který lahodí oku a vizuálně tak odliší vaši střechu od sousedů.


K základním taškám budou ve stejné povrchové úpravě dodávány i veškeré doplňkové tašky, vyrobené samozřejmě z betonu. Jmenovat lze např. betonový odvětrávací komplet, který slouží pro odvětrání kanalizace, anténní taška, protisněhová taška a další. Společnost KM BETA navíc jako jediná, poskytuje i na tyto doplňkové tašky stejnou 30-ti letou záruku, jako na tašku základní.


Zdroj: kmbeta.cz


Rubriky článků