Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Rheinzink: Školení klempířů 2020 - základní

15. 11. 2019

Praktické použití materiálu rheinzink na střešní krytiny a oplechování


Zaslání přihlášky v elektronické podobě si vyžádejte zde.

Termín:

13.1. – 17.1. 2020

Místo:

SOŠ a SOU Vocelova, Hradec Králové

Náplň semináře A

Seminář je zaměřen na praktickou práci s materiálem. K tomu získají účastníci i potřebné teoretické základy o zásadách zpracování materiálu.

Účastníci si procvičí nejběžnější detaily formou oplechování stolních modelů (dilatační okapnice, napojení na svislou zeď, vnitřní roh, hřeben, nároží, komín v plechové krytině, aj.). Časový prostor je věnován i pájení materiálu.


Na školení se naučíte to podstatné z teorie a vše důkladně procvičíte v praxi.

Kapacita seminářů je maximálně 20 účastníků. Teoretická část školení je jednoduchá a srozumitelná (1. den). Praktická část probíhá za podmínek blízkých praxi (2.-5. den). Řemeslníci po absolvování seminářů obdrží potvrzení o absolvování školení firmy RHEINZINK. Instruktor školení je profesionální školitel firmy RHEINZINK.

 

Neváhejte a přihlaste se co nejdříve!

ÚČASTNÍKY NA VYBRANÉ ŠKOLENÍ ZAŘAZUJÍ POSTUPNĚ PODLE POŘADÍ OBDRŽENÝCH PŘIHLÁŠEK. Uzávěrka přihlášek na školení A je 30.11.2019, uzávěrka na školení B 31.1.2020.

Podívejte se na podrobné informace o náplni školení A a školení B.

 

Jak získat školení za výhodnější cenu?


Pro rok 2020 Vám nabízí možnost refundace nákladů na školení v závislosti na odběru materiálu RHEINZINK! Podmínky refundace a další informace Vám zašlou. Vaše dotazy jim napište, nebo zavolejte na tel.č. 325 611057.



Rubriky článků