Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Představujeme montážní videonávody!

19. 9. 2019

Montážní videonávody

Nemůžete najít firmu? Zkuste to sami


Rádi bychom Vám nově představili rozšíření stávající formy prezentace psaných montážních návodů o více než 80 montážních videí od výrobců střešního materiálů a doplňků, které do této chvíle bylo možné studovat pouze ve formátu PDF. Prezentace montážních návodů formou youtube videonávodů odlehčí všem, kteří si doposud nebyli jistí písemnou formou bez názorné ukázky.



Díky možnosti pohodlného přehrávání přímo u nás na webu máte vyšší komfort a pohodlí ke studiu realizace jednotlivých činností. Pevně věříme, že se mnoho z Vás díky těmto návodům rozhodne pro montáž svépomocí.



V těchto dvou sekcích naleznete nepřeberné množství montážních návodů, videonávodů a popřípadě technických listů k provádění a montáži střešních krytin a střech. V montážních návodech najdete informace k správné přípravě podkladu pod střešní krytinu (bednění, laťování, difúzní fólie), tak informace k provádění střešních krytin, jedná se o montáž střešních krytin v ploše, montáž hřebenů, montáž u okapů, montáž u štítů, montáž u zdí a prostupů.

V montážních návodech najdete informace týkající se skladování materiálu, přepravy, minimálních sklonů střech, opatření proti sjíždění sněhu, provádění oplechování a mnoho jiných důležitých rad.

Rady a tipy


Montáže střešních krytin by vždy měli provádět zkušené a proškolené pokrývačské a klempířské firmy. Pokud montáž střešní krytiny nevyhovuje požadavkům dle montážních návodů výrobce není možné uplatňovat u výrobců střešních krytin záruky na materiál, a náklady na případné reklamace vždy nese montážní firma.

Proto Vám doporučujeme před každou pokládkou střešní krytiny montážní návody shlédnout. Montážní návody zobrazíte vždy kliknutím na příslušný odkaz u výrobku. Návody jsou k dispozici ke krytinám všech typů a většiny výrobců. Montážní návody jsou řazeny v kategoriích podle materiálů.



Rubriky článků