Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Satjam - zákaznické informace září 2019

30. 8. 2019

Logo Satjam

Spoječnost SATJAM přináší aktuální informace platné od září 2019:


Prodloužení všech akcí do 31. října 2019


Společnost Satjam prodlužuje všechny akce do 31. října 2019. Týká se to také nabídek na krytiny ze švédské oceli PUREX™ (od 219 Kč/m2) a mimořádné akce na hrubozrnný mat RAL 7024 (od 179 Kč/m2). Pokračuje i akce na žlaby zdarma k hliníkovým střechám a dotované nerezové šrouby. Podrobnosti se dočtete na webovém odkazu zde.

NOVINKA AluFalc Stucco 0,7 mm v odstínu RAL


Do sortimentu je přidána hliníková novinka AluFalc Stucco 0,70mm  v odstínu RAL 7016. Cena reliéfní povrchové úpravy je stejná jako u hladké verze. Tento produkční materiál je především dostupný pro svitky na míru, dále pro tabule a krytinu SATJAM Rapid Premium 510 a 310 (u širší varianty nabízí i možnost tlumicí vrstvy Soundcontrol™) a samozřejmě také pro doplňky k této krytině. Svitky už jsou skladem a výrobky z materiálu AluFalc Stucco můžete ihned objednávat, podrobné informace o tomto materiálu naleznete v příloze. 

Leták naleznete zde.

 Rozšíření hliníkového systému Satjam Niagara AluRain


Vzhledem ke zvýšené poptávce po odbočkách do sudu se firma Satjam rozhodla rozšířit hliníkový okapový systém SATJAM Niagara AluRain 150/100 o tuto položku. Označení je ODB100 AL a odbočky jsou dostupné ve všech nabízených barvách.  

NOVINKY fóli Satjamfol VN 200, SDT kotvící SO2T sešívací šrouby s TORX hlavou


Připomínáme také další produktové novinky pro letošní stavební sezonu, a sice fólie pro nízké sklony SATJAMFOL VN 200, SDT kotvicí a SO2T sešívací šrouby s TORX hlavou.

Aktualizovaný ceník


Ceník aktualizovaný o všechny výše uvedené novinky naleznete zde.


Zdroj: satjam.cz



Rubriky článků