Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Satjam - zákaznické změny červenec 2019

23. 7. 2019

Logo SatjamSpoječnost SATJAM nezahálí ani v létě, a proto přináší několik změn, které je dobré zaznamenat:


Nový katalog


Je pro Vás připraven nový katalog s montážním postupem prémiových bezpečnostních prvků, jako jsou sněhové zábrany a schody pod souhrnným názvem SATJAM Protect Premium, a také s držáky na střešní solární systém SATJAM Solar. Více informací se dozvíte v tomto .pdf souboru.

Změny barevnosti krytin (povrchová úprava PMH)


Upozorňujeme na změnu barevnosti krytin SATJAM s povrchovými úpravami PMH (satmat hrubozrnný 35µm) z RR 023 (grafitová šedá) na RAL 7016 (antracit).

Konkrétně se jedná:
Střešní krytiny SATJAM Rombo, Taurus, Arad, Reno, Šindel a trapézy T6, T7, T8, T14, T20, T35E, T45.

U střešních krytin SATJAM Roof, Grande, Trend, Bond, Rapid a trapézy SAT 18,35,40 a 50 je vše beze změny do konce tohoto roku. Od roku nového pak také dojde k přechodu na antracitovou RAL 7016.

Změny barevnosti krytin (povrchová úprava PUM)


Stejná změna barevnosti proběhne také u krytin s povrchovými úpravami PUM (PURMAT® 50µm), tedy z RR 023 (grafitová šedá) na RAL 7016 (antracit).

Konkrétně se jedná:
Stejné střešní krytiny SATJAM Rombo, Taurus, Arad, Reno, Šindel a trapézy T6, T7, T8, T14, T20, T35E, T45.

U střešních krytin SATJAM Roof, Grande, Trend, Bond, Rapid a trapézy SAT 18,35,40 a 50 je vše zatím beze změny s tím, že k přechodu na antracitovou RAL 7016 dojde již v brzké době.

Změny v montážním postupu pro hliníkové krytiny SATJAM Rapid a Rapid Premium


Došlo ke změně v montážním postupu pro hliníkové krytiny SATJAM Rapid a Rapid Premium. Nově u obou variant této zaklapávací hliníkové krytiny (tl. 0,6 i tl. 0,7 mm) je výrobcem předepsána montáž na bednění. Více informací zde.

AKCE Cool střecha


Připomínáme, že prázdninová akce na cool šedou střechu za mimořádnou cenu stále trvá. Rozhodně na ni nezapomeňte! Podrobnější informace naleznete zde.


Zdroj: satjam.cz



Rubriky článků