Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy


Ruukki CZ s.r.o.
Pekařská 695/10a
155 00 Praha 5 - Jinonice

Telefon: +420 257 311 040
Email: poptavky@ruukki.com
Web: https://www.ruukki.com/cze

Novinka - Ruukki Frigge

25. 6. 2019

Ruukki představuje novinku - střešní krytinu Frigge

Novinka - Ruukki Frigge

Tradiční výrobce kvalitních střešních krytin společnost Ruukki uvádí v červnu na trh novou plochou modulovou střešní krytinu Ruukki Frigge. Její provedení vychází vstříc poptávce po designových řešeních, která odpovídá estetickému pojetí současné architektury. Tato maloformátová krytina představuje modulární ocelové střešní řešení, které uspokojí každého, kdo vyznává
současné trendy.

Společnost Ruukki rozšířila své produktové řady v segmentu střešních krytin o novou maloformátovou krytinu Ruukki Frigge. Mezi maloformátovými krytinami Ruukki doplňuje Frigge produkty Finnera a Hyygge.

“Vždy pečlivě dbáme na to, aby rozšíření našeho produktového portfolia vhodně doplnilo současné modely. Krytina Frigge navazuje na svoji designovou předchůdkyni Hyygge. Zákazníci teď mají v segmentu moderních, estetických, maloformátových krytin ještě pestřejší výběr a věříme, že odezva bude podobná jako u zmiňované Hyygge,” vysvětluje marketingový manažer Ruukki, Jan Hála.


Ocelová střešní krytina Frigge je výsledkem práce projektového týmu Ruukki ve spolupráci se zákazníky a dodavateli. Díky této spolupráci má výrobek řadu unikátních vlastností, které pozitivně ovlivňují montážní proces, užití a vzhled celé střechy a to:

Moderní dům s krytinou Ruukki Frigge
  • Modularita usnadňuje přepravu střešní krytiny a následnou montáž. Snižuje množství odpadu na minimum.
  • Symetrický tvar umožňuje montáž v libovolném směru, tj. zleva doprava a zprava doleva.
  • Pokládka je možná již od devíti stupňů sklonu střechy.
  • Speciální montážní prolisy ulehčují založení šroubů.

Střešní krytina Ruukki Frigge je dostupná ve třídě kvality Ruukki 50 Plus, Ruukki 40 a Ruukki 30 a s povrchovou úpravou v sedmi nejoblíbenějších barvách - černé, červené, cihlové červené, čokoládové hnědá, tmavě hnědé, antracitové a tmavě šedé.

Jednou z vlastností, které spojují střešní krytiny Ruukki, je schopnost dodávat novým stavbám osobitý ráz a těm rekonstruovaným vrátit život. Střešní krytina Ruukki Frigge na tuto tradici s lehkostí navazuje.


Osvětlený dům v noci s krytinou Ruukki Frigge


Rubriky článků