Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Ytong zve na druhý díl webináře o statice

26. 4. 2019

V pátek 3. května se mohou v 10 hodin projektanti, architekti a další praktici ze stavebnictví virtuálně setkat s odborníky systému Ytong nad praktickými otázkami statiky.


Webinář se bude konat 3. května v 10:00. Přihlásit se můžete zde




Ytong zve na druhý díl webináře o staticeWebinář navazuje na první díl, kde probrali obecné otázky statiky a orientaci v materiálech výrobce.

Druhý díl bude zaměřen více na samotnou stavební praxi – například navrhování svislých konstrukcí a vhodné typy produktů ze systému Ytong pro konkrétní typy nejčastějších projektů.

Odborníci přímo na semináři předvedou ukázky návrhu rodinného a bytového domu. Dotknou se také tématu velkoformátové výstavby, která je hlavní realizační novinkou právě u staveb bytových a administrativních budov.




Seminářem vás provde Ing. Lucie Šnajdrová, manažerka velkoformátové výstavby, produktový manažer Ing. Václav Vetengl a expert na statiku z technického oddělení společnosti Ing. Martin Solařík.


Záznam se bude vysílat ZDE a bude možné pokládat i online dotazy. Záznam celého semináře pak bude ke shlédnutí na YouTube.


Rubriky článků