Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Soutěž o střechu Tondach

13. 4. 2019

Krásná střecha z pravé pálené tašky je výrazným architektonickým dílem, ve kterém se snoubí poctivá práce mistrů řemesla a kvalitních střešních materiálů s výbornými užitkovými vlastnostmi.

Soutěž o střechu Tondach

 
Moderní střecha Tondach dodá vašemu domu styl a eleganci. Její funkčnost, barevnost ani krása se po dlouhá léta užívání nezmění.
 

Pokud plánujete novou střechu a jste na začátku a krytinu si teprve vybíráte, nebo už jste ve fázi, kdy máte vybráno a zpracovanou projektovou dokumentaci – vyplňte tento formulář.

Zaregistrujte se a vyhrajte pálené tašky na celou střechu ZDARMA!

Stačí vyplnit tento formulář. Automaticky budete zařazeni do soutěže o jedinečnou výhru – pravou pálenou tašku Tondach dle výběru na celou vaši střechu. Akce platí do 30. 4. 2019. Více naleznete v pravidlech soutěže.

Máte-li vybranou krytinu a projektovou dokumentaci, získejte výpočet střechy ZDARMA

Necháte-li při vyplňování formuláře zaškrtnuté políčko „Mám projektovou dokumentaci“, v dalších krocích zvolíte základní specifikace vybrané krytiny a přiložíte projektovou dokumentaci. Kromě přesného výpočtu spotřeby krytiny a potřebných doplňků získáte zároveň návrh ideálního řešení, které garantuje při správném použití všech prvků 100% funkčnost budoucího střešního systému.


Do slosování o výhru je automaticky zařazen každý vyplněný formulář

Pokud nemáte ještě projektovou dokumentaci, při jeho vyplnění zvolte „Nemám technickou dokumentaci“.
Délka zpracování jednotlivých výpočtů je 3-5 pracovních dní v závislosti na kompletnosti dokumentace a počtu žádostí.


Zdroj: wienerberger.cz






Rubriky článků