Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

14. ročník soutěže Tondach Pálená střecha 2018

29. 11. 2018

Přihlaste se do 14. ročníku soutěže „TONDACH PÁLENÁ STŘECHA 2018“ a vyhrajte za Vámi realizovanou střechu 7 palet krytiny Tondach ČR v každé kategorii. Vítězné objekty budou ohodnoceny poukazem na materiál a prezentovány v odborných médiích. Hodnotit se bude funkčnost, vzhled a propracování detailů.

Jak se přihlásit

 

Může se přihlásit každý pokrývač či pokrývačská firma, kteří pracují s krytinou Tondach na území České republiky. Přihlášená realizace musí být pokryta materiálem společnosti Tondach a musí být realizována v době od 1. 12. 2017 do 31. 12. 2018 nezávisle na tom, zda fasáda nebo okolí domu jsou dokončeny (pokrývačské práce musí být ukončeny).
 
Realizaci může přihlásit pouze firma, která ji skutečně provedla ( ne dodavatel, který akci jen zastřešoval ). Účast je bezplatná.

 

Kategorie

 


Rodinné domy a obytné stavby
Přihlásit lze všechny objekty, které byly postaveny soukromě, slouží k obytným účelům. Jedná se tedy o jednogenerační i vícegenerační rodinné domy a řadové domy. Není rozhodující, zda se jedná o rekonstrukci nebo novostavbu.

Veřejně prospěšné stavby
Přihlásit lze všechny stavby, které jsou veřejně užívány jako například školy, školky, hasičské zbrojnice, nemocnice, obecní úřady, hospodářské budovy, restaurace, hotely, atd. Není rozhodující, zda se jedná o rekonstrukci nebo novostavbu.

Historické stavby
Přihlásit lze historické památkově chráněné i nechráněné objekty, například zámky, kostely, fary, hrady, správní budovy, které jsou pokryty krytinou Tondach.
 
 
V rámci každé kategorie lze získat tyto ceny za vítězné realizace:
 
1. místo: 7 palet základní tašky Tondach ČR
2. místo: 5 palet základní tašky Tondach ČR
3. místo: 3 palety základní tašky Tondach ČR
 
Výhry budou předány formou poukazu na materiál ve výše uvedené hodnotě v termínu únor/březen 2018. Vítězné realizace budou navíc zveřejněny v odborných časopisech a při dalších prezentacích společnosti Tondach.
 
 
Hodnocení a porota
 
Každá realizace bude posuzována porotou, která se skládá z odborníků na střechy a novinářů z odborných titulů, podle těchto kritérií:
  • Odbornost pokládky dle platných předpisů a technologických podmínek společnosti Tondach Česká republika s.r.o., včetně použití doplňků Tondach
  • Propracování detailů
  • Vzhled ve smyslu celkového dojmu z řešení střechy v souvislosti se zasazením do krajiny
Všechny podané přihlášky budou vyhodnoceny odbornou porotou podle uvedených kritér

 

Soutěž o nej fotku „Pokrývač na střeše Tondach“

 

Přihlásit se může každý pokrývač, který zároveň přihlásí svou realizaci střechy do 14. ročníku soutěže „TONDACH PÁLENÁ STŘECHA 2018“.
 
Každý, kdo přihlásí svou vlastní fotku pokrývače na střeše Tondach, může také vybrat fotografii jednoho ze svých kolegů pokrývačů a udělit jí svůj hlas.
 
Vtipná, zajímavá, netradiční, nápaditá fotografie s největším počtem hlasů bude ohodnocena třemi litry PRAVÉ PÁLENÉ SLIVOVICE TONDACH.
Je to jednoduché: Vyfoťte se při práci na střeše Tondach, nahrajte na www stránky a vyplňte požadované údaje!
 
Do soutěže se můžete přihlásit zde


SOUTĚŽ POKRÝVAČI SOBĚ

Pokrývači sobě

Také v letošním roce máte možnost v rámci 14. ročníku soutěže „TONDACH PÁLENÁ STŘECHA 2018“ zvolit ze svých řad nejlepší přihlášenou realizaci a tím si vybrat toho nejlepšího z pokrývačů 2018.
 
Princip je jednoduchý:
Každý kdo přihlásí svoji vlastní realizaci může také vybrat realizaci jednoho ze svých kolegů pokrývačů a udělit jí svůj hlas. Realizace s největším počtem hlasů v každé kategorii získává mimořádnou cenu:
 
Tři litry PRAVÉ PÁLENÉ SLIVOVICE TONDACH.
 


Rubriky článků