Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Koncept e4 získal Čestné uznání

20. 2. 2019

Čestné uznání za inovace - Koncept cihlového domu budoucnosti e4

Dne 6. září 2018 firma Wienerberger s.r.o. obdržela v rámci soutěže Známka kvality Výrobek - Technologie pro stavebnictví a architekturu 2018:

Čestné uznání za inovace za koncept Wienerberger e4 dům - stavba rodinných domů budoucnosti. 


Co je e4?

Koncept e4 získal Čestné uznání

e4 cihlový dům. Bydlení budoucnosti.

e4 je konceptem moderního a do budoucna orientovaného bydlení založeného na  využití keramických stavebních materiálů – cihelného systému Porotherm, pálené střešní krytiny Tondach či lícového zdiva Terca.

e4 je víc než jen návodem ke stavbě, představuje komplexní řešení výstavby rodinných domů. Je odpovědí společnosti Wienerberger na individuální potřeby každého investora, jeho životní styl a zároveň na stále se zvyšující požadavky na energetickou náročnost budov a rychlost výstavby.  Spojuje moderní trendy a technologie s tradičními a léty prověřenými materiály. Základem tohoto konceptu výstavby rodinných domů je využití synergie při spojení cihel, pálené střešní krytiny a  moderních technologií.

Idea konceptu e4 je reprezentována čtyřmi „e“, tedy čtyřmi hlavními charakteristikami a současně jedinečnými výhodami bydlení v domech s keramickou obálkou.



Rubriky článků