Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Odolná krytina KM Beta pro každou střechu

5. 11. 2018

Betonová střešní krytina KM BETA je odolná vůči povětrnostním i chemickým vlivům vnějšího prostředí, proto nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Má samočistící schopnost, je mrazuvzdorná a má nízkou nasákavost.

Krytina je použitelná pro spády střechy od 12° až do 90° ve všech klimatických oblastech ČR. V nabídce jsou tři typy krytin: KMB BETA, KMB HODONKA a KMB ROTA. Tašky jsou typicky dostupné ve dvou povrchových úpravách: základní „ELEGANT“ s povrchovou úpravou dvojitého akrylátového nástřiku (na objednávku také v oblíbeném modrém a zeleném odstínu) a „BRILIANT“ s povrchovou úpravou speciálního dvojitého nástřiku s leskem.

KMB Rota KMB Beta KMB Hodonka Anténní taška
KMB Rota KMB Beta KMB Hodonka
Anténní taška

Střešní systém KM BETA zahrnuje více než 50 betonových doplňkových výrobků, kterými lze řešit technické detaily i těch nejnáročnějších konstrukcí. Betonové doplňky mají stejnou životnost (až 100 let) jako základní krytina, časem nedegradují, jako jinde nabízené plastové. Vedle ozdobných prvků a dalšího sortimentu KM Beta dodává i speciální tašky, jako první uvedla na trh betonové tašky anténních a kabelových prostupů. 


Vlastnosti střešní krytiny KM BETA předurčují tento materiál pro širokou škálu realizací od moderní architektury přes klasické rodinné domky, a veřejné stavby až ke stylovým srubům, chatám a chalupám. Více na www.kmbeta.cz



Rubriky článků