Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Vyztužená paropropustná pojistná hydroizolační fólie s integrovanou lepící páskou

15. 10. 2018

Podkladová fólie s mikroporézní vrstvou

Paropropustná pojistná hydroizolační fólie Isola

TOP4 Xtra

Popis produktu

Isola Top4 Xtra se vyrábí slepením dvou vrstev polypropylenu s mikroporézním filmem společně s výztužnou mřížkou. Díky tomuto spojení vzniká vysoce paropropustná pojistná hydroizolace vhodná pro použití v situacích, kde hrozí vysoké zatížení sněhem, větrem nebo při velké rozteči krokví.

Použití

Pro šikmé střešní pláště, na krokve nebo na bedněné podklady (např. OSB desky). Isola Top4 Xtra lze pokládat přímo na tepelnou izolaci bez požadavku na odvětrání prostoru z vrchní strany. Díky této skutečnosti lze použít celou výšku krokve k tepelné izolaci. Isola Top4 Xtra lze ponechat bez zakrytí 8 týdnů při běžných povětrnostních               podmínkách.


Montáž

TOP4 Xtra VerlegungIsola Top4 Xtra se pokládá horizontálně na krokve nebo bednění a kotví se sponkami nebo hřebíky s plochou hlavou. Rozteč krokví by neměla překročit 1,4 m. Přesahy lepíme integrovanou lepící páskou – jednoduše odstraníme krycí fólii a tlakem slepíme. Následně pokládáme kontralatě a kotvíme je až do krokve. Poté již provádíme pokládku latí dle použité krytiny – takto vzniklý prostor umožňuje dostatečnou ventilaci Isola Top4 Xtra.




Doplňky

Isola lepící páska
Isola střešní páska



Rubriky článků