Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Moderní plochá taška ROTA má spoustu doplňků

12. 9. 2018

Elegantní betonová taška KMB Rota nejen že plně odpovídá moderním architektonickým trendům a splňuje nejvyšší očekávání, pokud jde o kvalitu střešní krytiny, její výhodou je i velká variabilita a množství doplňků ve stejné kvalitě i designu.

Realizace KMB Rota

Betonová střešní krytina KMB ROTA je určena pro krytí šikmých střech se sklonem od 15 do 90° a její použití není omezeno nadmořskou výškou. Plochá taška se sníženou vodní drážkou je vyrobena z jemnozrnného probarveného betonu a důmyslné profilování rubové strany tašky zajišťuje vysokou pevnost i při prodlouženém, plochém tvaru krytiny.

Informace ke střešní krytině KMB Rota:
Délka, šířka, tloušťka (mm)    496,5 x 330 x 25
Nasákavost (%) max. 9
Únosnost (N) 1200
Mrazuvzdornost (cykly) 25
Krycí šířka / délka (mm) 300* / 396 - 416
Závěsná délka (mm) 473
Sklon střechy 15° - 90°
Další parametry včetně návodu pokládky naleznete ZDE.
Toto řešení současně umožňuje rychlejší pokládku (jen 8 ks/m2), vyšší těsnost střechy díky menšímu počtu spár a nižší hmotnost na m2 (50,4 kg/m2). Kvalitní povrchová úprava zajišťuje u tašek Rota dlouhou životnost, rovnoměrnou barevnost v celé ploše a barevnou stálost. Navíc výrobce nabízí k základní tašce i široký sortiment betonových střešních doplňků k řešení různých funkčních a prostupových požadavků – ve stejném designu a kvalitě jako základní taška.
KM Beta Rota - taška okrajová KM Beta Rota - taška půlená
Obrázek: KMB Rota - Taška okrajová Obrázek: KMB Rota - taška půlená

K dispozici jsou tašky okrajové, lomené, půlené, ale i speciální doplňkové: větrací, odvětrávací, nášlapné, protisněhové, anténní i speciální taška odkouření turbokotle.

Pokud se navzdory popsaným výhodám plochá taška k vašemu domu nehodí, KM Beta nabízí i tradiční základní profilované tašky KMB BETA a KMB HODONKA, se stejnými mechanickými vlastnostmi, 30letou zárukou a bohatou nabídkou doplňků. Výrobce poskytuje záruku 30 let za podmínek uvedených v záručním listě, a to jak na základní, tak i na všechny doplňkové tašky.

 



Rubriky článků