Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Doplňky pro dokonalou střechu

8. 5. 2018

Pro dokonalou střechu je velmi důležité, aby byl střešní plášť proveden správně ve všech detailech. Střešní doplňky, které řeší citlivá místa krytiny, jako jsou například prostupové tašky, tvoří neméně důležitou součást střechy jako základní krytina.

Betonové střešní doplňky nabízí KM Beta a.s. jako jediný výrobce na trhu a nahrazuje jimi postupně obvyklý plast. Běžně dostupné plastové doplňky rychle podléhají klimatickým vlivům: sluneční záření a kyselé deště jejich povrch narušují a jejich konstrukce degeneruje. Zatímco životnost betonových doplňků činí až sto let, životnost plastových doplňků je jen přibližně třetinová. I proto může KM Beta nabídnout zákazníkům na betonové doplňky záruku stejně dlouhou jako u základních tašek, tedy 30 let. Speciální tašky barevně dokonale ladí se základními taškami a navíc jsou levnější. Vyrábí se ve třech typech – pro krytinu KMB BETA, KMB HODONKA i pro nejnovější KMB ROTU.

 

Jednou ze základních vlastností správného fungování střechy je odvětrávání. Betonová odvětrací taška je ideálním řešením pro odvětrání například stoupaček, kuchyně, koupelny nebo toalety. Neméně důležitá je i bezpečnost domu. Tu zajišťuje hromosvodová taška a hřebenáč. Často používanou je taška anténní, která zabezpečuje prostup trubky přes střešní plášť (anténa, satelit atd.). Mezi další funkční tašky, kterými společnost KM Beta a.s. disponuje, jsou například kolektorová taška nebo taška hadicových prostupů.

Kolektorová taška Km Beta Odvětrávací taška Km Beta Ucpávka hrozen Km Beta
Obr.: Kolektorová taška Obr.: Odvětrávací taška Obr.: Ucpávka hrozen

 

Kohoutek na krytině - ozdobná střešní taška Km BetaSvou úlohu na střeše, ač především estetickou, mají také okrasné střešní prvky. Zvýrazní a zkrášlí střechu s krytinou KM BETA. Dle vkusu si lze vybrat buď hřebenové okrasné prvky (v nabídce kohout, elegantní věžička a pár zamilovaných hrdliček) nebo ozdobné koncové hřebenáče (motivy vítr a lev), případně i tvarované hřebenové ucpávky (motivy hrozen a slunce).

 

Celou nabídku betonových doplňků naleznete na www.kmbeta.cz



Rubriky článků