Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Střešní krytina od KM Beta a.s.: spolehlivost za rozumnou cenu

15. 3. 2018

Nabídku společnosti KM Beta a.s. tvoří tři základní typy betonových střešních tašek, které jsou určeny pro sklony střech od 12 do 90° a pro jakýkoliv tvar stavby. I díky tomu se může výrobce pochlubit bezpočtem referencí od spokojených zákazníků.

 

KMB Beta a KMB Hodonka jsou profilované tašky se zvýšenou vodní drážkou, vyráběné v lesklé a matné povrchové úpravě. Tyto tašky jsou vhodnou volbou i při rekonstrukcích střech a vzhledem k možnosti svislého posouvání v některých případech i bez nutnosti výměny latí.


Černá střešní taška KMB Rota Rodinný dům z KM Bety krytiny


N
ejmodernějším přírůstkem v sortimentu střešních tašek je plochá taška KMB ROTA, která je určena na pokrytí střech se sklonem od 15 do 90 stupňů a od předchozích dvou se liší svým hladkým a rovným povrchem. Vyrábí se pouze v lesklé černé barvě a je zvláště vhodná pro moderní stavby jednoduchým designem.

 

Nedílnou součástí portfolia společnosti KM Beta a.s. jsou betonové střešní doplňky – dostupné stejně jako střešní krytina v sedmi barevných provedeních. Jejich hlavní výhodou je delší životnost než u plastových doplňků. Na střešní krytinu i na betonové doplňky poskytuje výrobce záruku třicet let.

Více informací a odborných rad naleznete na www.kmbeta.cz



Rubriky článků