Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

SATJAM - Nová aplikace pro smartphony

31. 1. 2018

SATJAM představil novou aplikaci pro smartphony, klempíři a pokrývači v ní najdou i praktické nástroje do terénu.

Společnost SATJAM, český výrobce lehkých střešních krytin a střešního příslušenství, připravila pro své montážní partnery užitečnou aplikaci na chytré mobilní telefony. Instalovat a pracovat s ní ale mohou i ostatní řemeslníci. Aplikace jednoduše pojmenovaná SATJAM je pro platformu Android zdarma dostupná z Google Play. Klempíři a pokrývači v ní najdou řadu praktických funkcí a nástrojů, mezi které patří například sklonoměr. Ten využívá senzory vestavěné ve smartphonu pro určení sklonu střechy, což je informace důležitá třeba pro montáž sněhových zábran.

Satjam - mobilní aplikace
Obr.1 Satjam - mobilní aplikace
Mobilní aplikace - Sklonoměr
Obr.2 Sklonoměr v mobilní aplikaci

Mobilní aplikaci SATJAM lze používat i bez registrace, ta však rozšiřuje funkce o práci s věrnostním programem CCS Bonus SATJAM. Registrovaní uživatelé jej mohou v aplikaci kompletně obsluhovat. Přes aplikaci nahrají přímo na stavbě ověřovací kódy ze záručních listů pro sběr bonusových bodů. Vidí i historii bodového konta, dostávají upozornění na blížící se konec platnosti věrnostních bodů a mohou si zažádat o aktuální odměny – přednabité tankovací karty CCS.

Do aplikace SATJAM jsou také zahrnuty odkazy na online prohlížení všech důležitých dokumentů v platném znění. Jedná se o montážní návody, katalogy a ceníky produktů SATJAM. V plánu je průběžný rozvoj aplikace a doplňování dalších praktických vychytávek podle přání uživatelů.

Více informací je k dispozici na webu satjam.cz a také přímo v Google Play pod odkazem https://play.google.com/store/apps/details?id=com.issa.satjam.application&hl=cs. Aplikace SATJAM je přizpůsobena i pro starší mobilní zařízení, podporován je operační systém Android již od verze 4.1.

Produkty firmy SATJAM najdete v našem katalogu střešních krytin a doplňků ZDE.


Rubriky článků