Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Fakro - Vyzkoušejte markýzu bez rizika!

25. 7. 2017

Máte střešní okna, kterými do interiéru proniká žár? Chcete si zajistit chladivý relax? Vyzkoušejte předokenní markýzy AMZ a to bez žádného rizika. A pokud s nimi nebudete spokojeni, můžete je vrátit a my vám vrátíme peníze.


Nejlepší alternativa ke klimatizaci - markýzy FAKRO

Akce na markýzy Fakro
Během horkých dnů dovnitř místností proniká sluneční záření, které může způsobit značné zvýšení teploty nejenom v podkroví, ale v celé budově. Nejlepším řešením pro relax v chladné místnosti, když je venku vedro, jsou vnější stínící doplňky, které zajišťují optimální ochranu před nahříváním.

Každý zákazník, který si zakoupí markýzu AMZ s manuálním ovládáním v době trvání programu, ji může testovat po dobu 3 měsíců.

Program trvá od 15.05. do 31.08.2017.

Jak se zúčastnit?

  1. Zakoupit vnější markýzu AMZ s manuálním ovládáním a ponechat si doklad o koupi. Jedná se o markýzy:  AMZ 088, AMZ 089, AMZ090, AMZ 091, AMZ 092, AMZ 093, AMZ 094, AMZ 094. Markýzu lze zakoupit u prodejců spolupracujících s FAKRO (seznam firem je na www.fakro.cz) nebo v oficiálním eshopu FAKRO.
  2. Během 14 dnů od nákupu markýzy se registrovat na www.fakro.cz v záložce „Vyzkoušejte markýzu bez rizika 2017”
  3. Namontovat a testovat markýzu po dobu minimálně 2 měsíců ode dne jejího nákupu.
  4. Po uplynutí 2 měsíců testování, ne však později než 3 měsíce ode dne nákupu, lze markýzu vrátit prodejci, u kterého byla zakoupena nebo u markýz zakoupených v eshopu odeslat do sídla FAKRO CZECH s.r.o.
  5. K vráceným markýzám je nutno připojit kopii dokladu o koupi a registrační formulář.
Chraňte vaše podkroví před nahříváním!

Zúčastněte se našeho programu a vyzkoušejte markýzu bez rizika. Budete-li nespokojeni, můžete ji vrátit a získáte své peníze zpět.



Více informací ZDE

Rubriky článků