Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Vyhledejte si referenční objekty podle Vašich kritérií

24. 7. 2017

Vyhledávání objektů

Referenční objekty, seřazené například podle země, kde je projekt realizován, nebo podle použitého systémového řešení, najdete pomocí Vámi vybraných filtrů zde:
https://www.rheinzink.cz/no_cache/reference/prehled-referenci/


Vyhledávání staveb, zdroj: RHEINZINK
Pokud Vás vyhledané objekty zaujmou a budete se chtít o způsobu jejich řešení systémem RHEINZINK dozvědět více, napište nám zde. Na Váš e-mail odpoví technický poradce RHEINZINK

Inspirujte se!

Objekty ze světového kalendáře ARCHITECTURE WITH RHEINZINK 2017 jsou dokladem širokých tvůrčích možností, které RHEINZINK nabízí. Potěšte se aktuálním přehledem toho nejlepšího z celého světa. Každý objekt je samostatným příkladem a inspirací.
Ilustrační foto, inspirace staveb, zdroj: RHEINZINK

Ekologické řešení

RHEINZINK je v trendu. Přírodní, udržitelný a recyklovatelný – jedním slovem ekologický stavební materiál, který přispívá k pozitivní bilanci životního prostředí. Architekti, projektanti a řemeslníci si tento přírodní stavební materiál oblíbili dávno předtím, než téma udržitelné výstavby začalo zajímat veřejnost a světová média. V diskuzích o nutnosti využívání zdravých materiálů nadále stoupá obliba i respekt k tomuto ekologickému a dlouhodobě udržitelnému materiálu.

Řešení pro památky i moderní objekty

RHEINZINK- systémy představují uplatnění pro široké spektrum architektonického řešení, od rekonstrukce památek až po avantgardní architekturu. Nesčetné možnosti realizace, které umožňuje tento přírodní materiál, snadno umožní najít vhodné řešení pro jakýkoli styl a typ architektonického vyjádření.

Střecha a fasáda z RHEINZINKU vyniká dlouhodobě trvalou kvalitou materiálu a precizním, účelným zpracováním.

Nechte se inspirovat hodnotou materiálu, který nestárne, ale zraje do krásy.




Rubriky článků