Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Roto - ROTO Q nyní i v plastu, NOVINKA

21. 6. 2017

Produktová rodina Roto je kompletní!

Seznamte se s naší novinkou!

Před dvěma lety jsme úspěšně rozšířili sortiment o řadu dřevěných střešních oken RotoQ. Se zavedením RotoQ v plastovém provedení pokračujeme cílevědomě v misi, kterou jsme započali produktovou řadou Designo. Se zavedením této novinky je produktová paleta Roto kompletní a můžeme tak nabídnout vhodné střešní okno každému zákazníkovi s jakýmikoli požadavky přesně podle jeho představ. 


Nový produkt byl vyvíjen a testován ve spolupráci se zákazníky. Plastové střešní okno RotoQ nabízí samozřejmě typické vlastnosti pro Roto, jako je prvotřídní kvalita „german made“, precizní zpracování a snadná montáž. Toto RotoQ má, jako všechna plastová okna Roto, rám vyroben ze stoprocentního PVC – a proto ho můžeme nazývat opravdovým, kvalitním plastovým střešním oknem. RotoQ v plastovém provedení vykazuje špičkové tepelně-technické hodnoty a je tedy vhodné i pro pasivní domy a zároveň se může pyšnit takovou zvukovou neprůzvučností, které dosud nedosáhl žádný srovnatelný produkt na trhu. K tomu RotoQ boduje díky z výroby předmontovanému zateplovacímu bloku, napojení na parotěsnou fólii a montážním úhelníkům. Takže montáž je skutečně snadná a rychlá. Navíc šikovný klik systém bez vnějších vrutů potvrdí každý správný krok montáže zvukovým doprovodem „klik“. Montážník tedy jednoduše pozná, že je vše skutečně na správném místě. 

Prvotřídní kvalita v každém segmentu 

RotoQ je velice kvalitní a zároveň jednoduché střešní okno, které je vymyšleno do posledních detailů tak, aby bylo co nejdokonalejší pro uživatele, ale i montážníka. A stejně jako u všech produktů Roto i zde platí, že všechna střešní okna a příslušenství Roto jsou vždy prvotřídní kvality. Roto nabízí výhradně um německých konstruktérů, jehož kvalita a preciznost jsou vnímány jako spolehlivé, trvalé a důsledné jako nikde jinde na celém světě. Navíc Roto jako jediný výrobce střešních oken na světě nechal svá okna otestovat podle přísných kritérií německého Sentinel Haus Institutu. Výsledky testů potvrzují, že naše produkty mají prokazatelně nízké emise škodlivin a že jsou zdravotně nezávadné. 

Kompletní informace o novince naleznete v ceníku nebo v obecné brožuře o produktu

Střešní okna ROTO z našeho Katalogu střešních oken naleznete
ZDE




Rubriky článků