Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Rheinzink - Systém odvodnění

2. 5. 2017

KVALITA MADE IN GERMANY


Žlaby, svody i okapy z tianzinku RHEINZINK působí esteticky a budete se z nich radovat dlouhá léta. Odvodňovací systém z materiálu prePATINA walzblank, blaugrau nebo schiefergrau funguje spolehlivě a navíc ladí s typem objektu. Kompletní systém odvodnění zahrnuje přes 500 vzájemně kompatibilních prvků, všechny 100% z RHEINZINKU. Vyniká dlouhou životností bez nátěrů, bez údržby.

Výhody odvodnění z titanzinku RHEINZINK:

  • Bezúdržbový systém díky přírodní patině.
  • Deklarovaná životnost 80 – 100 let.
  • Atraktivní design i přírodní vzhled materiálu esteticky ladí s novostavbou i rekonstrukcí.
  • Hospodárný a ekologický materiál.
  • Široký sortiment.
  • Inovativní systém odpovídající normám.
  • Schopnost „samoléčení“ přirozenou patinací při poškrábání během zpracování nebo přepravy.
  • Přesně lícovaný a spolehlivě funkční systém.
  • Možnost pájení.
  • Kvalita Made in Germany.

Široká nabídka

Systém odvodnění střech z titanzinku RHEINZINK nabízí celou škálu tvarů a umožňuje individuální řešení. Žlaby, okapy a svody mají půlkulaté, hranaté i speciální tvary v běžných rozměrech a odpovídající příslušenství. Nabídkou více než 500 prvků zaručuje odvodňovací střešní systém RHEINZINK dodávku kompletního vzájemně kompatibilního sortimentu produktů.

Prvky odvodňovacího systému

Jednotlivé prvky odvodňovacího systému RHEINZINK - žlaby, svody, žlabové rohy, čela žlabu, kotlíky, včetně speciálních prvků, jako sběrač dešťové vody, dešťová klapka nebo ochrana žlabu před listím, najdete v brožuře Odvodňovací systém, kterou si můžete prohlédnout zde.
Další informace o systému odvodnění a možnost stažení brožury v elektronické podobě najdete zde.

Patina

Předzvětralá varianta RHEINZINK- prePATINA blaugrau disponuje již z výroby elegantním vzhledem vyzrálé patiny zinku. Nejedná se o žádné nátěry, vrstvy ani fosfátování povrchu. Patentovaný postup technologie předzvětrání umožňuje kontrolované vytváření povrchového vzhledu – barva a struktura odpovídá přírodně zvětralému povrchu. Všechny pozitivní vlastnosti přírodního povrchu proto zůstávají zachovány.

Ekologický materiál

RHEINZINK je ekologický přírodní materiál, 100 % recyklovatelný a zdravotně nezávadný. Je deklarován jako stavební produkt šetrný k životnímu prostředí podle DIN ISO 14025, typ III. Všechny produkty vyrobené z titanzinku RHEINZINK odpovídají vysokým požadavkům normy EN 988 a kritériím QUALITY ZINC TÜV Rheinland.
Environmentální prohlášení o produktech a certifikáty najdete zde.


Produkty RHEINZINK z našeho Katalogu střešních krytin a prvků naleznete pod těmito odkazy:

Plechové falcované krytiny Rheinzink

Titanzinkové žlaby a svody Rheinzink


Rubriky článků