Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Dektrade - Školení 2017 pro realizační firmy

20. 1. 2017

TECHNICKÁ ŠKOLENÍ

Získáte od nás podrobné informace o správném zpracování stavebních produktů a systémů. Během praktických školení si pod vedením zkušených lektorů vyzkoušíte zpracování materiálů. Ukážeme vám též kalkulačky DEKSMART, určené pro snadný výpočet potřeby stavebního materiálu a snadnou tvorbu nákupní objednávky. Představíme vám také novinky v sortimentu Stavebnin DEK. Po absolvování školení od nás obdržíte osvědčení o proškolení.
Jsme připraveni kdykoliv odpovědět na vaše dotazy z praxe, ať již v průběhu školení nebo u kávy při přestávce s občerstvením.

Níže naleznete přehled školení, která pro vás připravujeme, včetně termínů. Přihlásit se můžete buď sami v detailech jednotlivých školení, nebo kontaktujte pracovníky za pultem v prodejnách Stavebnin DEK.

PŘEHLED ŠKOLENÍ

Téma: Asfaltové pásy
Základní praktické školení zaměřené na seznámení s asfaltovými pásy, jejich vlastnostmi, použitím ve skladbách střech a ve spodní stavbě a nácvik jejich správné aplikace.
Vhodné pro: izolatéry, stavební firmy

INFORMACE O PŘIHLÁŠENÍ


Téma: Hydroizolační fólie
Základní praktické školení zaměřené na seznámení s hydroizolačními fóliemi, zejména s výrobky z měkčeného PVC, jejich vlastnostmi, použitím ve skladbách a nácvik jejich správné aplikace.
Vhodné pro: izolatéry, stavební firmy

INFORMACE O PŘIHLÁŠENÍ

Téma: Nadkrokevní systém šikmých střech TOPDEK
Školení zaměřené na seznámení s montáží systému TOPDEK, jeho vlastnostmi a použitím u rekonstrukcí i u novostaveb. Dále školení obsahuje seznámení se skladbami pro rekonstrukci střechy bez zásahu do interiéru a skladbami s masivní nosnou konstrukcí pro eliminaci přehřívání podkroví v letním období.
Vhodné pro: pokrývače, tesaře, stavební firmy

INFORMACE O PŘIHLÁŠENÍ

Téma: Protipožární nátěry na dřevěné a ocelové konstrukce
Školení je zaměřeno na řešení problematiky otevřených nechráněných nosných konstrukcí ze dřeva a oceli z pohledu požární techniky a možnosti zvýšení jejich požární odolnosti.
Vhodné pro: tesaře, pokrývače, lakýrníky, stavební firmy

INFORMACE O PŘIHLÁŠENÍ

Téma: DEKPANEL, masivní dřevěné panely
Představení systému masivních dřevěných panelů DEKPANEL pro konstrukce moderních dřevostaveb. Skladby konstrukcí, zásady montáže, poznatky z dosavadních realizací.
Vhodné pro: projektanty, tesaře, stavební firmy

INFORMACE O PŘIHLÁŠENÍ


Rubriky článků