Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Roto - Školení 2018

16. 1. 2017

Nároky se neustále zvyšují a trendy postupují vpřed. Pojďte s dobou a informujte se o novinkách ze světa střešních oken. Navštivte některé z našich školení v pražském školicím centru Roto nebo dalších městech ČR a SR. I v roce 2018 jsme pro vás připravili pestrou nabídku školení, ze které si jistě vyberete. Seznámíme vás s aktuální nabídkou produktů Roto, novinkami, nejnovějšími technologiemi a dozvíte se řadu dalších praktických informací, tipů a triků. Předvedeme vám, že práce s produkty značky Roto je jednoduchá, rychlá a bezpečná.

MONTÁŽNÍ ŠKOLENÍ - ZÁKLADNÍ

Aktuální termíny naleznete na www.roto-frank.cz


Místo konání: Praha – školicí centrum Roto Regionální školení (Školicí centrum se nachází přímo v pražském sídle naší společnosti na adrese Průmyslová 1306/7, 102 00 Praha 10-Hostivař.)
Cílová skupina: majitelé a zaměstnanci montážních a realizačních firem
Doba konání: 9:30–15:30 hodin
Vstupné: 100 Kč vč. DPH
Cena obsahuje:
  • technické podklady
  • osvědčení o absolvování školení
  • Roto tričko
  • občerstvení

Průběh školení:

Kurz je rozdělen na teoretickou a praktickou ukázkovou část. Během základního montážního školení získáte všeobecný přehled o produktech i novinkách Roto a o jejich přednostech. Ukážeme vám, na co se zaměřit při jednání a argumentaci s investorem. Podstatnou část budeme věnovat vzorovým montážím, při kterých se naučíte zásady správné montáže střešních oken. Zároveň vás seznámíme i s oblíbeným motivačním programem RotoProfiLiga.

MONTÁŽNÍ ŠKOLENÍ  - PRO POKROČILÉ

Aktuální termíny naleznete na www.roto-frank.cz

Místo konání: Praha – školicí centrum Roto
Cílová skupina: majitelé a zaměstnanci montážních a realizačních firem, kteří v minulých letech absolvovali základní montážní školení (podmínkou)
Doba konání: 9:30–15:30 hodin
Vstupné: 400 Kč vč. DPH
Cena obsahuje:
  • technické podklady
  • osvědčení o absolvování školení
  • Roto tričko
  • občerstven

Průběh školení

Kurz je rozdělen na teoretickou a zejména praktickou část. Během montážního školení pro pokročilé budete seznámeni s produkty i novinkami Roto. Předvedeme vám montáž manuálně i elektricky ovládaných střešních oken, včetně jejich naprogramování. Dále uvidíte montáž venkovních doplňků a speciálních konstrukcí. Také se zaměříme na zásadní body, které jsou důležité při jednání s investorem a představíme vám náš motivační program RotoProfiLiga.

PRODEJNÍ ŠKOLENÍ

Aktuální termíny naleznete na www.roto-frank.cz

Místo konání:
  • Praha – školicí centrum Roto
  • Brno – Centrum bydlení a designu

Cílová skupina: majitelé a zaměstnanci obchodních firem
Doba konání: 9:30–15:30 hodin
Vstupné: zdarma
Cena obsahuje:
  • tištěné podklady
  • osvědčení o absolvování školení
  • Roto tričko
  • občerstvení

Průběh školení

Kurz je zaměřen zejména na teoretickou část s praktickými ukázkami. Během školení získáte všeobecný přehled o produktech i novinkách Roto. Podíváme se na značení produktů, jak se orientovat v ceníku a na to, jak správně zadávat objednávky. Zaměříme se na osvojení si prodejních dovedností a zároveň vás naučíme profesionální argumentaci při komunikaci se zákazníkem. Chybět nebude ani vzorová montáž střešního okna Roto.

Na vámi zvolený kurz se můžete přihlásit buď online na www.roto-frank.cz nebo telefonicky na číslech 270 003 395, 725 816 306 a to nejpozději tři dny před termínem vámi vybraného školení.

Po vyplnění online přihlášky od nás obdržíte potvrzovací e-mail. Pokud bude vámi vybraný termín obsazen, obratem vás kontaktujeme s nabídkou dalšího možného termínu. Pokud se nemůžete na školení dostavit, prosíme vás, abyste nás informovali nejpozději 24 hodin před začátkem školení.


Rubriky článků