Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Isola - Nový rozměr pro střechu

22. 12. 2016

Isola Powertekk Tyri

Stovky let dotvářejí vzhled alpské krajiny střechy z dřevěných střešních šindelů. Různá élka a šířka těchto šindelů dává každé střeše individuální a charakteristický vzhled. Isola úspěšně spojila tuto trojrozměrnou, rustikální a vzhledově zajímavou krytinu s moderní technologií. Výsledkem je taška Isola Powertekk Tyri, unikátní střešní plechová krytina. Více informací o ocelové krytině Isola Powertekk Tyri najdete v katalogu a ceníku.

PŘESVĚDČIVÝ VZHLED

Alpský styl tašky Isola Powertekk Tyri poskytuje spoustu možností pro nový vzhled střechy. S jejím osobitým tvarem a rustikálními barvami určuje nový trend ve vývoji střešních krytin. Taška Isola Powertekk byla vyvinuta pro tvrdé norské klima a byla testována na základě těch nejtvrdších podmínek. Proto zaručuje Isola funkčnost a odolnost proti prorezavění po dobu 30 let.
Isola Powertekk Tyri, zdroj: ISOLA

BEZPEČNOST ZA KAŽDÉHO POČASÍ

Isola Powertekk Tyri je odolná proti všem vlivům počasí. Sníh, silný déšť nebo vichřice: díky velkým přesahům jednotlivých tašek je krytina Isola Powertekk Tyri absolutně těsná. Velké množství připevňovacích bodů chrání bezpečně celou střechu dokonce i před vichřicí a uragánem při sklonu střechy od 15º do 90º stupňů. Hrubý povrch z drceného kamene nejen vytváří krásný rustikální vzhled tašky, ale zároveň tlumí hluk při silném dešti. Navíc umožňuje bezpečnou chůzi po střeše.
Isola Powertekk Tyri, zdroj: ISOLA

Více informací o produktu ZDE

Bitumenové střešní šindele ISOLA ZDE



Rubriky článků