Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Velux - Okna s vynikající energetickou bilancí

18. 12. 2016

MÍSTO, KDE SI UŽÍVAM POHODU

Bezúdržbová okna s vynikající energetickou bilancí

Bezúdržbové střešní okno Velux s trojsklem, zdroj: VELUXBydlet zdravě a bez zbytečných výdajů je přáním každého z nás. Přesto se většina domovů potýká s nedostatky, díky kterým aspekty zdravého bydlení nesplňuje. Na vině je často neznalost problematiky či špatně zvolená okna.
Nová generace střešních oken VELUX je navržena tak, aby maximalizovala energetický příjem skrze okno v topných sezonách a zároveň uvnitř udržela co nejvíce tepla prostřednictvím vysoce kvalitních rámů a patentovaného designu izolace. To pozitivně přispívá k energetické bilanci domu, ať je léto nebo zima.

Bezúdržbová varianta střešního okna s trojsklem kombinuje skvělé vlastnosti tradičního dřevěného okna s odolnou polyuretanovou vrstvou – odpadá tak nutnost pravidelné péče o okno formou lakování. Díky bezešvým rohům je rám okna z jednoho litého kusu, a vy se tak nemusíte obávat zatékání do jádra, což razantně prodlužuje životnost okna. Nadstandardní vlastnosti oken VELUX s trojsklem pak zajistí maximální komfort vaší domácnosti.

Více o střešních oknech ZDE

CO JE TO ENERGETICKÁ BILANCE?



Střešní okna VELUX z našeho Katalogu střešních oken naleznete ZDE



Rubriky článků