Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Creaton - Výhodná nabídka na prémiové pálené tašky

25. 11. 2016

Vybrané modely prémiové keramické krytiny CREATON v akci

Ušetřete na stavbě anebo na výměně střechy z kvalitních tašek. Během podzimní akce můžete výhodně nakoupit vybrané modely prémiové keramické krytiny CREATON.

Za mimořádně výhodných podmínek lze koupit tradiční německé modely keramické střešní krytiny CREATON: Optima, Ratio, Domino. Speciální akce se vztahuje i na nový model Maxima, který je díky osvědčenému tvaru mimořádně vhodný zejména na rekonstrukce střech.

Německé modely v akcii

Plochá maloformátová taška CREATON DOMINO se soustřeďuje na optimální funkci a hospodárnost pro pokrývače a stavebníka.

Velkoformátová taška MAXIMA přináší na střechu maximální schopnost přizpůsobit se. Shodný rozměr a konstrukce tašky umožňuje pokládku na původní laťovaní betonové tašky.

Model pálené keramické tašky CREATON OPTIMA představuje ideální střešní krytinu pro novostavby i rekonstrukce. Vyniká možností posuvu až 51 mm v hlavové části a spotřebou od 11,9 ks/m2.

Pálená keramická taška CREATON RATIO je ekonomická velkoplošná falcovaná taška. Nabízí se ve široké nabídce barev se spotřebou od 11,7 ks/m2.

Nezapomínejte na střešní doplňky

Neproniknutelnou střechu si jen stěží lze představit bez systémových prvků pro řešení detailů. CREATON nabízí široký sortiment doplňků, které přispívají k delší životnosti a funkčnosti střechy.

Střešní fólie systému CREATON hrají významnou roli nejenom z hlediska hydroizolace střešního pláště, zabraňují také průniku chladného vzduchu do izolované části podkroví.


Pálené tašky CREATON z našeho Katalogu střešních krytin naleznete ZDE





Rubriky článků