Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Creaton - Maxima, velkoplošná taška pro rekonstrukce

3. 9. 2016

Vyměňte betonovou střešní krytinu za pálenou. Shodný rozměr a konstrukce tašky umožňuje pokládku na původní laťování betonové tašky.

Vekoformátová taška Maxima přináší na střechu maximální schopnost přizpůsobit se. Vyznačuje se vzhledem podobným betonové střešní krytině. Střeše však propůjčuje další výhody, včetně výborného poměru kvality a ceny.
(Více informací ZDE)

Přizpůsobivá taška

Vhodný rozměr a konstrukce tašky umožňují boční napojení na původní betonovou střešní krytinu. Taška Maxima se tak perfektně přizpůsobí vzhledu střech, např. v případě řadových domů. Sanací střechy se tak výrazně zvýší hodnota nemovitosti. Výhodou této tašky je její ideální krycí délka, díky ní perfektně padne i na původní laťování střechy s betonovou krytinou.

Pálená velkoformátová taška na rekonstrukce Creaton Maxima, zdroj: CreatonPálená velkoformátová taška na rekonstrukce Creaton Maxima, zdroj: Creaton
Pálená velkoformátová taška na rekonstrukce Creaton Maxima - barvy, zdroj: Creaton

Výhody pro rekonstrukce

Posuvná keramická taška Maxima umožňuje dostatečný posuv v hlavové drážce, a to 41 mm. Tašky lze velmi snadno přizpůsobit vzdálenosti latí díky velké vůli při posuvu, čímž se zjednodušuje pokládka. Lze ji pokládat již od sklonu střechy 12° s doplňkovým opatřením. Díky optimálnímu formátu vyniká spotřebou tašky od 10 ks/m².

Díky jedinečné technologii zpracování jsou pro tašku charakteristické čisté linie a hladké hrany, což se také příznivě projevuje při manipulaci a pokládce. Tvar tašky je výhodou, kterou oceníte u členitějších a složitějších tvarů střech.

* Velkoformátová posuvná taška
* Min. spotřeba od 9,5 ks/m2
* Osvědčený tvar
* Velký výběr barev
* Možnost posuvu až 40 mm
* Záruka 50 let

Technické parametry

Pálená velkoformátová taška na rekonstrukce Creaton Maxima - technické parametry, zdroj: Creaton

Pálené tašky CREATON z našeho Katalogu střešních krytin naleznete ZDE








Rubriky článků