Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Satjam - Rapid nově i v HLINÍKU!

13. 6. 2016

SATJAM Rapid

Inovace • Soundcontrol™ • Hliník

Vzhledem k neustále se zvyšující oblibě střešní krytiny SATJAM Rapid a nárůstu její produkce jsme přistoupili k zásadní proměně naší výrobní linky. U osvědčeného zhotovitele strojního zařízení pro výrobu této krytiny, německé fi rmy Schlebach, jsme objednali konstrukci a sestavení nové výrobní linky. Ta nám umožňuje produkci krytiny ve vyšší kvalitě a taktéž rozšíření nabídky této krytiny o některé inovativní prvky, při nezměněné šířce a tvaru krytiny.
Satjam Rapid nově i v hliníku, zdroj: Satjam
SATJAM Rapid nabízíme v těchto provedeních v šířích 510 mm nebo 310 mm
Provedení střešní krytiny Satjam Rapid, zdroj: Satjam
Provedení střešní krytiny Satjam Rapid, zdroj: Satjam

Soundcontrol™

Systém Soundcontrol, zdroj: SatjamDalší významnou inovací roku 2016 je nabídka krytiny SATJAM Rapid 510 s protihlukovou úpravou Soundcontrol™. Jde o aplikaci tlumivé vložky na rubovou stranu krytiny, což přispívá ke zlepšení akustických parametrů střešní krytiny při dešti a větru. Laboratorně naměřené snížení hlučnosti je o přibližně 6 dB a my jsme přesvědčeni, že uživatelům přinese zlepšení akustické pohody zejména v obytných podkrovích. Soundcontol™ nelze alplikova na materiál ALUMAT a ALUMAT STUCCO.

Satjam WRAP

Separační rohož Satjam Wrap, zdroj: SatjamSeparační rohož SATJAM Wrap je novinkou v naší nabídce. Je vyrobena ze strukturovaných polypropylenových vláken, která vytvářejí síťovinu zajišťující oddělení plochých plechových krytin od dřevěného záklopu. Tvoří distanční vrstvu, která omezuje pronikání zkondenzované vlhkosti do podkladu. Tato separační rohož je vhodná pod krytiny SATJAM Rapid a Rombo Premium, ale i pod klasické krytiny se stojatou drážkou.

Satjam Rapid nově i z HLINÍKU

Průřez materiálem ALUMAT, zdroj: Satjam
Střešní krytiny SATJAM Rapid vyrábíme také ze slitiny ALUMAT tvořené hliníkem, hořčíkem a manganem. Slitina je velmi pevná a zároveň lehká, skvěle odolává povětrnostním vlivům i korozi. Za příznivou cenu získáte moderní střechu, na jejíž kvalitu si můžete vsadit. Speciální SATJAM Záruka Plus bude chránit vaši novou střechu po dobu až 40 let!*
Doplňky k montáži střešní krytiny Satjam Rapid, zdroj: SatjamDoplňky k montáži střešní krytiny Satjam Rapid, zdroj: Satjam


Produkty SATJAM z našeho Katalogu střešních krytin naleznete pod těmito odkazy:

Plechové imitace taškových krytin

Trapézové plechy

Okapový systém Satjam Niagara



Rubriky článků