Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

KM BETA - Střešní betonové doplňky

30. 5. 2016

Střešní betonové doplňky od KM BETA

Pro dokonalou střechu je velmi důležité, aby byl střešní plášť proveden správně ve všech detailech. Střešní doplňky, které řeší citlivá místa krytiny, tvoří neméně důležitou součást střechy jako základní krytina.

Hřebenáč KM Beta - tvar kohout, zdroj: KM BetaBetonové střešní doplňky nabízí KM Beta jako jediný výrobce na trhu a nahrazuje jimi postupně obvyklý plast. Speciální tašky vydrží až několikanásobně déle, barevně dokonale ladí se základními taškami a navíc jsou levnější. Vyrábí se ve dvou typech – pro krytinu KMB BETA a pro  KMB HODONKA. Prvky jsou určeny pro střechy se sklonem 22-40°.

Anténní průchod - betonový doplněk KM Beta, zdroj: KM BetaBěžně dostupné plastové doplňky rychle podléhají klimatickým vlivům: sluneční záření a kyselé deště jejich povrch narušují a jejich konstrukce degeneruje. Proto KM Beta nabízí i doplňky betonové, jejichž životnost odpovídá základním taškám. Betonová speciální taška vydrží bez problémů i 100 let. I proto může KM Beta nabídnout zákazníkům na betonové doplňky stejně dlouhou, třicetiletou záruku, jako u základních tašek!
 
V nabídce společnosti KM Beta naleznete funkční betonové prvky, určené pro řešení technických detailů patří například tašky okrajové, větrací, prostupové nebo anténní.  Svou úlohu, ač především estetickou, mají také okrasné střešní prvky. Dle vkusu si lze vybrat buď hřebenové okrasné prvky, nebo ozdobné koncové hřebenáče (motivy vítr a lev), případně i tvarované hřebenové ucpávky (motivy hrozen a slunce).
 
Více informací na www.kmbeta.cz.

Betonové tašky KM Beta z našeho Katalogu střešních krytin naleznete pod odkazem

Betonové tašky KM Beta



Rubriky článků