Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Comax - falcovaná krytina Comax KLIK, NOVINKA

10. 6. 2016

COMAX KLIK - ZÁRUKA AŽ 65 LET

Krytina Comax KLIK vyniká jednoduchostí montáže a zachovává si všechny přednosti falcovaných krytin. Stejně jako Comax FALC je i tato krytina vhodná pro novostavby a rekonstrukce rodinných domů a používá se i pro stavbu průmyslových objektů. A stejně jako Comax FALC se vyrábí dle požadavků stavby, na míru, díky čemuž je optimální ekonomickou variantou - minimalizuje množství odpadu.
Střešní krytina Comax KLIK, zdroj: Střechy Comax
Střešní krytina Comax KLIK - spoj, zdroj: Střechy ComaxPři montáži jsou skyrty veškeré kotvící prvky a po upevnění první šablony přímo na dřevěný záklop se druhá šablona jednoduše překryje a zaklapne. Díky tvaru zámků je znemožněno zpětné vycvaknutí šablony. Comax KLIK se stejně jako Comax FALC dodává ve dvou variantách povrchových úprav, a to PVDF a PES s texturou. Oproti Comax FALC je možné Comax KLIK vyrobit i z lakovaného pozinkovaného plechu.

Standardní dodávané odstíny
Comax KLIK jsou 7016- antracit, 8016 (8017)- sv. hnědá, 8004- cihlová. Odstíny na poptání (limitováno množstvím) 3009- rudá, 5002- modrá, 7035- sv. šedá, 9002- křídová, 9005- černá, 9006- stříbrná, 9007- tm. stříbrná a 910- bílá.

TECHNICKÉ PARAMETRY KRYTINY

Technické parametry Comax KLIK, zdroj: Střechy Comax




Rubriky článků