Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Lindab - Široké portfolio vzduchotechniky

27. 2. 2016

Lindab na veletrhu Aqua-Therm s širokým portfoliem vzduchotechniky, rozšířeným o výrobky tří nově získaných společností

Ilustrační fotografie vzduchotechniky od LindabuJiž příští týden začíná na výstavišti PVA EXPO v pražských Letňanech Aqua-Therm: 21. ročník mezinárodního veletrhu klimatizace, vzduchotechniky, vytápění, chlazení, regulace a úspor energií zde proběhne od 1. do 4. března. Lindab, přední světový výrobce a prodejce vzduchotechniky, se ve své expozici v hale 2 na stánku č. 211 představí jako komplexní dodavatel v tomto segmentu trhu. Jeho portfolio se totiž vloni významně rozšířilo o tři nové společnosti získané akvizicí. Výrobky všech těchto firem (italská MP3, francouzská Nather a slovinská IMP Klima) jsou již v nabídce českého Lindabu a zájemci se s nimi mohou na veletrhu blíže seznámit.

Stanislav Němeček, vedoucí prodeje vzduchotechniky Lindab s. r. o., k expozici Lindabu na Aqua-Thermu dodává: „Stávající sortiment vzduchotechniky Lindab, včetně kruhových potrubních systémů, kde jsme již nyní lídrem na trhu, jsme díky akvizicím nových společností nyní schopni doplnit o vzduchotechnické jednotky Lindab IMP Klima, vzduchotechnické systémy Nather, požární klapky MP3 a řadu dalších produktů. V naši expozici tak zájemci uvidí, jak jsme nyní schopni komplexně řešit vnitřní klima obytných, komerčních a průmyslových budov.“

Protože je veletrh určen pro široké spektrum odborné veřejnosti, prezentuje Lindab pro projektanty a architekty webový nástroj LindQST (Quick Selection Tool), který umožňuje snadné a rychlé vyhledání a výběr výrobků společnosti z oblastí vzduchotechniky a chlazení. S jeho pomocí mají projektanti, architekti i prováděcí firmy kdykoliv přístup k aktuálním informacím, návodům a vyobrazením jednotlivých výrobků. LindQST je unikátní on‑line nástroj, v němž je možné v záložce Comfort Room Designer provádět simulace vnitřního prostředí v místnostech, udržovat si přehled o postupu práce na projektech a sdílet informace s obchodními partnery.

Webový nástroj LindQST (Lindab Quick Selection Tool), zdroj: Lindab s.r.o.
Obr.: Webový nástroj LindQST (Lindab Quick Selection Tool), zdroj Lindab s.r.o.

Produkty v Katalogu střešních krytin společnosti Lindab naleznete pod těmito odkazy:

Plechové imitace taškových krytin LINDAB

Trapézové plechy LINDAB

Pozinkovaný plech s povrchovou úpravou LINDAB

Okapové systémy LINDAB





Rubriky článků