Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Prefa - Nová falcovaná šablona – na střechu i fasádu

15. 2. 2016

Falcovaná šablona na střechu i fasádu, zdroj Prefa Aluminiumprodukte a.s.Falcovaná šablona na střechu i fasádu, zdroj Prefa Aluminiumprodukte a.s.Nové střešní a fasádní falcované šablony 44x44 spojují osvědčené kvality hliníkových systémů PREFA s estetickou čistotou klasických tvarů šablonové formy. Z bezúdržbové hliníkové střechy a fasády tak za pomoci nových velkoformátových elementů (437x437 mm) vyzařuje ještě více elegance a noblesy. Opticky dokonale vyvážený a funkčně spolehlivý systém uspokojí nejnáročnější požadavky projektantů a investorů. Nerozbitné a rezuvzdorné šablony váží v položené ploše pouze 2,6 kg/m2. Pokládají se na plné bednění nebo rošť (u fasádních ploch), na střechu od sklonu 12°, a to bez použití příponek. Integrované upevňovací lišty na každém prvku umožňují rychlé a ekonomické kotvení, které je rychlejší než u klasické šablony rozměru 29x29. Standardně se šablony 44x44 dodávají v povrchové úpravě stucco. Barevné variance velmi odolného a UV rezistentního laku P.10 jsou: tmavě hnědá, antracitová, tmavě červená, světle šedá, břidlicová, cihlově červená, mechově zelená a oříšková. Mezi základní příslušenství patří okapová/startovací a hřebenová/ukončovací šablona, sněhové háky, prostupová šablona s otvorem o průměru 80-120 mm při sklonu střešní roviny 15°-52° a další standardizované produkty z nabídky výrobce, včetně odvodňovacího systému. Na střešní a fasádní šablonu 44x44 je poskytována 40 letá záruka.
www.prefa.com

Falcovaná šablona na střechu i fasádu, zdroj Prefa Aluminiumprodukte a.s.Falcovaná šablona na střechu i fasádu, zdroj Prefa Aluminiumprodukte a.s.
Společnost PREFA Aluminiumprodukte GmbH si za posledních 70 let udělala jméno v celé Evropě díky vývoji, produkci a odbytu vysoce kvalitních střešních a fasádních systémů z hliníku. Značka PREFA je v současnosti úspěšně zastoupena na trhu v 21 evropských zemích, sídlo firmy je ve městě Marktl/Lilienfeld v Dolním Rakousku. Skupina PREFA zaměstnává 400 pracovníků. Více než 4.000 druhů položek je vyráběno výhradně v Rakousku a Německu. Společnost PREFA je součást skupiny podniků průmyslového celku Dr. Cornelius Grupp, který po celém světě zaměstnává více než 6000 zaměstnanců ve více než 30 výrobních závodech. Na českém trhu je firma PREFA Aluminiumprodukte s.r.o. od roku 1994, sídlo má v Praze v Horních Počernicích a v současnosti ji tvoří 16 členný tým.

Hliníkové střešní krytiny PREFA z našeho Katalogu střešních krytin

Tvarované plechové šablony PREFA

Hliníkový plech PREFALZ

Hliníkové žlaby a svody PREFA




Rubriky článků