Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

Tondach - Školení pro pokrývače 2016

11. 1. 2016

Skutečně kvalitní pokrývači se chodí školit!

Kvalitně položená střecha? Odborníci tvrdí, že i dnes jich je u nás jako šafránu, a spíš střechy dělí na ty s menšími či většími chybami. Problém přitom netkví v nedostatku vhodného a kvalitního sortimentu nebo doplňků, ale především v nekvalitně odvedené práci pokrývačské firmy.

I pro pokrývače platí: učit se, učit se a učit se. Jak lze problém řešit? V první řadě je nutné mu předcházet, a to zejména volbou kvalitní a osvědčené pokrývačské firmy, která má v oboru renomé a například prošla speciálními školeními, která zaručují, že pokrývači byli seznámeni s prací s jednotlivými materiály a získali odborné osvědčení.

Pálené tašky sice poskytují střeše krásu a originalitu, jsou však náročnější na pokládku. Firma Tondach proto pokrývačům nabízí speciální dvoufázové školení,na němž se zájemci seznámí nejen s kompletním sortimentem Tondach, ale také s technikou jeho pokládání a finesami jednotlivých materiálů.
Ilustrační foto, školení klempířů, zdroj: Tondach

Školení 1. stupně - Školení profesionální pokládky

se věnuje seznámení s produkty firmy Tondach a aplikaci kompletního systému Tondach, a to jak keramického, tak i nekeramického příslušenství. Součástí školení je i prohlídka výrobního závodu v Hranicích nebo ve Stodu a ukázky montáže vybraných druhů krytin.

Termíny a místo konání v roce 2016:

  • 28.-29.1. 2016, Hranice
  • 4.-5.2. 2016, Hranice
  • 11.-12.2. 2016, Hranice
  • 11.-12.1. 2016, Stod
  • 14.-15.1. 2016, Stod
  • 21.-22.1. 2016, Stod
Program školení a přihláška pro rok 2016 ZDE

Školení 2. stupně - Kurz mistrů pálené tašky

je určeno vždy 16 pokrývačům, kteří již prošli základním školením 1. stupně, a navíc pracují s bobrovkami nebo často provádějí rekonstrukce střech památkových objektů a mají zájem se naučit další nadstandardní pokrývačské práce. Toto školení se koná v prostorách SOU a U Brno - Bosonohy, kde bylo za pomoci Cechu KPT a jeho zvláštních členů – výrobců střešních materiálů - vybudováno zázemí pro doškolování pokrývačů.

Termín a místo konání v roce 2015:

  • 7.3.-9.3.2016, SOUaU Brno-Bosonohy

Program školení a přihláška pro rok 2016 ZDE


Rubriky článků