Powered by Smartsupp
Hledám střechu Hledám firmu Hledám radu Vizualizace střechy

Novinky, Krátké zprávy

KM Beta - Rychlé a spolehlivé zdění s výrobky řady PROFIMIX

2. 10. 2015

Podzimní stavební sezóna právě vrcholí. Využijte pro svou stavbu to nejlepší, co stavební trh nabízí. Výrobky PROFIMIX od společnosti KM BETA a.s., největšího českého výrobce stavebních materiálů, umožňují jednoduché a přesné zdění pro systémy z plných nebo lehčených cihelných prvků, betonových bloků nebo vápenopískového zdiva.

Zdící malty PROFIMIX KM Beta, foto zdroj: KM BetaObr.: Zdící malty PROFIMIX KM Beta, foto zdroj: KM Beta

Zdící malty PROFIMIX KM Beta, foto zdroj: KM BetaSortiment maltových a omítkových směsí PROFIMIX vyrábí jedna z nejmodernějších linek u nás – výrobní závod KM Beta v Bzenci na Hodonínsku. Značka PROFIMIX zastřešuje kvalitní cementové potěry, lepicí a stěrkovací hmoty, zdicí malty, dále jádrové a štukové omítky a tepelně-izolační malty a omítky.

Zdicí malty PROFIMIX se hodí ke zdění obvodového, nosného i výplňového zdiva a příček. Výběr konkrétního typu suchých směsí ovlivňuje nejen materiál, z něhož budete stavět, ale i konkrétní typ výrobku. Zatímco při zdění z broušených cihel budete potřebovat lepidlo, u nebroušených klasickou maltu.

Nabídka směsí PROFIMIX úzce navazuje na stávající sortiment společnosti KM Beta. Lepidla a malty PROFIMIX tvoří systém se zdicími prvky stejného výrobce (pálené zdivo PROFIBLOK, vápenopískové zdivo SENDWIX). Všechny produkty můžete zakoupit z pohodlí domova prostřednictvím eshopu společnosti KM Beta.

Zdící malty PROFIMIX KM Beta, foto zdroj: KM BetaZdící malty PROFIMIX KM Beta, foto zdroj: KM BetaZdící malty PROFIMIX KM Beta, foto zdroj: KM Beta

Kompletní přehled výrobků Profimix najdete na www.kmb-profimix.cz

Betonové tašky KM Beta z našeho Katalogu střšních krytin naleznete pod odkazem

Betonové tašky KM Beta



Rubriky článků